2777
2789

تازه رفتم توماه۶.الان زنگ زدن پدربزرگم که یه شهردیگه است و۷ساعت باهامون فاصله داره فوت شده.ای خدامن الان بایدچیکاربکنم؟؟ازیه طرف بایدالان پیش بابام باشم.ازیه طرفم میدونم اگه برم بادیدن بابام وبقیه نمیتونم خودموکنترل کنم وداغون میشم.هنوزاجازه دکترم نگرفتم.همسرم ومادرشوهرمم میگن مامیریم بجای تو توبخاطربچه نیا.موندم توسخت ترین دوراهی زندگیم.ای خداالان چه غلطی بکنم میترسم برم. 

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین غم بزرگتودلم چیکارکنم خالی شم وبه بچم اسیبی نرسه.اخه بابابزرگم نزدیک ترین کسیه که تابه حال ازدست دادم.الان توخونه تنهاموتوشوکم

اگه استراحت مطلق نیستی میتونی بری

استراحت مطلق نیستم ولی سزارین دوممه.ازطرفی هم بخاطراون فضابیشتر تودوراهی ام

الان خیلی خانوادتو... گریه میکنن و سرخاکو... بری حتما توم حالت بد میشه 

اگه میخای بری بمون هفتمش برو ک یکم دیگران ارومترن

اول ک با دکترت مشورت کن  بعد اگه ماشین دارید هر دوساعت یبار یجا نگه دارن پیاده شی و... زیاد بهت سخت نمیگزره

یام ک قطار

واقعا سفر کردن برات سخته

خیلی سخته .الهی بمیرم بابام الان اونجابود زنگ که زدم بخاطرمن هیچی بروز نداد

الان خیلی خانوادتو... گریه میکنن و سرخاکو... بری حتما توم حالت بد میشه  اگه میخای بری بمون هفت ...

آره اینجوری بهتره ولی میترسم بعداپشیمون بشم نمیدونم بخدا 

من نرفتم تا الان غصه ميخورم  مادربزرگم بود 😔 البته ني ني نموند ولي رو دلم مونده كه نرفتم

منم ازهمین میترسم

منم ازهمین میترسم

آخ نميدوني

همين ديشب چقدر به خدا التماس كردم بياد تو خوابم

نيم ساعت پيش خواب خونش رو ديدم

نميتونستم برم داخلش رو ببينم

خيلي تو خواب گريه كردم

مليكا هستم🥰
آخ نميدوني همين ديشب چقدر به خدا التماس كردم بياد تو خوابم نيم ساعت پيش خواب خونش رو ديدم نميتونس ...

ای خدا....