2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا یه آزمایش دقیقتر مثل آمینیوسنتز براتون بنویسه‌‌دکتر

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
۲۷ سال

من 35سالمه ریسک متوسط داشتم ک دو روز قبل سل فری دادم ..نگران نباش احتمالا دکتر برات سل فری مینویسه برای اطمنان بیشتر.... اگه خدای نکرده  اگه اونم مشکوک بود امینومیشی اگه خوب بود ک جای نگرانی نداره در هرصورت خیلیارو دیدم ک در غربالگری اول یا دوم ریسکشون بالا بود ولی خوشبختانه در سل فری یا امینو جوابشون خوب بوده