2777
2789
عنوان

لكه بيني روز ٨ انتقال جنين

3380 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها كسي هست تجربه لكه بيني و از روز ٨ انتقال جنين داشته باشه به من گفتن ١٤ انتقال ازمايش بده از امروز يه حسي مثل پريودي دارم و رفتم wc لكه كمرنگ بود نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف چجوری نداده بهت؟!!!

سري قبل امپول استروژن داده بودن با شياف پروژسترون اين سري دكتر انگار تشخيص داد شياف فرنوژست باشه اين قرص نوع ديگه پروژسترون هم به صورت شياف واژينال و مقعدي مصرف ميشه هم خوراكي روزي ٣ تا هر ٨ ساعت گفت اگرم لكه داشتي يه قرص ديگه كه اونم از خانواده پروژسترون به نام دوفاستون استفاده كن  همزمان با اوناي كه ميخوري و روزي دوتا هر ١٢ ساعت

چه قدر بد واقعا ميگن نبايد استرس داشته باشي ولي خود اين جريان تمام روزاش استرسه! ديگه نياز نيست به چ ...

اگه میتونی یه رمان بخون یا فیلم ببین فکرت درگیر میشه و بسپار دست اون بالایی 

اگه میتونی یه رمان بخون یا فیلم ببین فکرت درگیر میشه و بسپار دست اون بالایی 

دقيقا توو اين چند روز همين كارا رو كردم اما الان يه كم حالت پريودي دارم الان به شوهرم گفتم بره اين قرص دوفاستون و بگيره 

عزیزم‌من‌سه بار انتقال دادم همشم منفی هرچی خدا بخواد همون‌میشه توکل کن و آروم باش برات دعا میکنم اگر ...

قربونت بشم عزيزدلم اون كه صد درصد همش با خدا صحبت ميكنم وبهش ميگم هر چي تو صلاح بدوني يعني هميشه گفتم هر وقت تو صلاح بدوني! با بچه ها هم صحبت ميكنم سه تا جنين هستن😅 بهشون ميگم اگر مامان و دوست داريد پيشم بمونيد من هر سه تاتون و ميخوام 🤪 و دوستتون دارم 😢🥰 ايشالا قسمت هر كي منتظر