سناخانومي مدیر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عنوان بي بي چك +عكس | مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 149 پست سلام بچه ها خوبين من اين ماه امپول اچ سي جي زدم و قرص قوردم شونزده روز بعد از امپول بي بي زدم اين شد چهار روز مونده بود به موعدم امروز يك روز مونده به موعدم زدم كاملا منفي بود نميدونم چيكار كنم خيلي ناراحتم 1398/11/02 | 08:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 ای جانم اولین بتا هس ک قراره بدی گلم؟ نه یه روز قبل موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم از دادم بتام زده بود ۳۰/۰ همون روز رفتم پیش دکترم نوشت برم بتا بدم پس فردا دوباره
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 یادم رف از سونوگرافه بپرسم😅😅ولی حدس خودم اینه دخملیه😍دوهفته دگ انومالی دارم اخیییییی جان😍😍😍😍😍
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 نه یه روز قبل موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم از دادم بتام زده بود ۳۰/۰ همون روز رفتم پیش دکترم نوشت برم ... وا این چرا اینجوری اومد😂😂😂😂
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 یه روز قبل موعد دادم۳۰ بود دکتر گفت بیست و هفتم دوباره بتا بدم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 نه یه روز قبل موعد بی بی زدم مثبت شد رفتم از دادم بتام زده بود ۳۰/۰ همون روز رفتم پیش دکترم نوشت برم ... عزیزم خداحفظش کنه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 وا این چرا اینجوری اومد😂😂😂😂 کیبورده منم قاطی دارع😂 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 یه روز قبل موعد دادم۳۰ بود دکتر گفت بیست و هفتم دوباره بتا بدم خوبه عزیزم کم کم بالامیره فقط خوب استراحت کن 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 خوبه عزیزم کم کم بالامیره فقط خوب استراحت کن شاغلم ولی کارم سنگین نیست اینکه زیاد سرپام نگرانم میکنه
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 شاغلم ولی کارم سنگین نیست اینکه زیاد سرپام نگرانم میکنه عزیزم سعی کن زیاد پله بالا پایین نکنی و اروم راه برو چیزسنگینم بلند نکن ان شاءالله ک نی نی سالم میاد بغلت 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 سونوی قلبو کی باید برم🤔🤔🤔 من هفت هفته و دوسه روز بود رفتم ولی تانه هفته جا داره تشکیل شه تا میتونی موزو اجیل بخور شنیدم برای تشکیل قلب خوبع و سوره یاسین بخون😘 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 عزیزم سعی کن زیاد پله بالا پایین نکنی و اروم راه برو چیزسنگینم بلند نکن ان شاءالله ک نی نی سالم میاد ... قربونت مهربون جونم دعا کن همه چی خوب پیش برهانشالله توهم فندوقتو صحیح و سالم بغلت کنی 😍😍😍🙏🙏🙏
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 قربونت مهربون جونم دعا کن همه چی خوب پیش بره انشالله توهم فندوقتو صحیح و سالم بغلت کنی 😍😍😍🙏🙏🙏 ان شاءالله گلم برای سونوم دعاکن مشکلی نباشه خ میترسم😢😢 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 من هفت هفته و دوسه روز بود رفتم ولی تانه هفته جا داره تشکیل شه تا میتونی موزو اجیل بخور شنیدم برای ت ... میخورم اینارو الانم چشم مرسی که میگی😍😍😍فعلا از ترسم به کسی نگفتم باتو حرف زدم اروم شدم حتی ب مامانمم نگفتم
سناخانومي مدیر استارتر عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 849 ان شاءالله گلم برای سونوم دعاکن مشکلی نباشه خ میترسم😢😢 عزیزمم نگران نباش سختشو رفتی بقیشم میگذره استرس نداشته باش گل دخترمون اذیت میشه