2777
2789
عنوان

ولنتاین وروز زن

378 بازدید | 33 پست

شما شوهرتون ولنتاین وروز زن رویادش میمونه یاخودتون بهش میگید؟اخه امشب بحث ولن پیش اومد شوهرم میگفت عشقم خودت یادم بندازمن یادم نمیمونه زیادم باگوشی ور نمیرم.ولی دوس ندارم خودم بگم البته سال پیش واسم یه خرس بزززززرگ گرفت واسه ولن ولی میگه یادش بندازم تایادش نره:-\ 

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

ما با اینکه ایران نیستیم، مثل شما به ولنتاین اعتقادی نداریم. همسرم سالگرد ازدواج و روز تولدم همیشه یادشه. روز زن رو هیچ وقت بهم تبریک نمیگه چون دوست نداره و میگه تو کوچولوی منی خوشم نمیاد روز زن رو بهت تبریک بگم🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با اینکه ایران نیستیم، مثل شما به ولنتاین اعتقادی نداریم. همسرم سالگرد ازدواج و روز تولدم ه ...

خب منم همیشه واسم تولد میگیره سالگرد ازدواجم همینطور ولی من ولنتاین رو خیلی دوس دارم روزه عشقه خووووو😹

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
برای من چون تولدم نزدیک ولنتاین و روز زنه فکر کنم  همه رو یکی کنه 😐😐😐

شوهر منم ولن و تولد ۳ روز با هم فرق داره

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

من ک شوهرم گفته امسال چون لوضاع مالیمون خوب نیس امسال از کادو خبری نیس واسه ولن و روز زن و تولد😐😐😐😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
 ما با اینکه ایران نیستیم، مثل شما به ولنتاین اعتقادی نداریم. همسرم سالگرد ازدواج و روز تولدم ه ...

ربطی به محل زندگی و سن وسال نداره.

اینها همش بهونه های کوچیک برای بیان عشقه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

شوهر من ک روز زن میگه تو دختر منی زن چیه

روز دختر میگه تو زن منی دختر چیه کلا میپیچونه منم با خنده ردش میکنم😅😅😅

اصلا برام مهم نیست چون این روزا میریم برای مادرامون خرید یه چیز خوب برای مادرم میخرم انگار واس خودم خریدم

تولدمه بهمنه.هفته بعد از الان خودش هی داره میگه چی بخرم چیکار کنیم مهمون کی دعوت کنیم واس ولن گل شیزینی میگیره