2777
2789
خب اخع تو اب خورشت میره عصارش نخوریم رفته تو بدنت 🤔

خب منم برا همین میخورم دیگه

ببین کلا من گیاهخواریم اجباری بود برا همین خیلی سخت نمیگیرم

رمز قبلیم رو پیدا نکردم،مجبور شدم با کاربری جدید بیام🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چ خوب 

آره،البته بستگی به ڋائقت داره ولی مطمئنم خوشت میاد،قارچو بذار رو بخاری کباب شه نمک بزن بخور،وای دهن خودم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد😅

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
شما وگان هستی؟

بله عزیزم،وجترین بودم و الان چند ماهه وگانم

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
من کبابی میکردم جدیدا رو اوردم ب لوبیا چش بلبلی با ابلینو نمک

دستور پختش چطوره گلی؟باید خوشمزه باشه

فرقش چیه🤔

وجترین ها لبنیات و تخم مرغ رو استفاده میکنن ولی گوشت و امثالش رو نه،وگان هیچکدومو،حتی تعهد به خودت میدی که سوار هیچ حیوونی نشی😂

عزیزم نباید یه دفه شروع کنی چون به شدت اسیب میبینی باید مثلا اول گوشت رو حذف کنی،اونم کم کم بعد م ...

بله گلم راهاشو بهم گفتن اما راستش من بعد زایمانم ک افسردگی گرفتم متاسفانه بدجوری بهم موند وخیلی اوضاع روحیم خرابه و اعصابم ب شدت تحریک پذیره

نمیدونم چکار کنم بتونم لاغر بشم یعنی این ارزو رو احتمالا ب گور ببرم😭😭😭

بله گلم راهاشو بهم گفتن اما راستش من بعد زایمانم ک افسردگی گرفتم متاسفانه بدجوری بهم موند وخیلی اوضا ...

چند کیلویی مگه؟

رژیم غفاری رو بگیر از اینستا 

رمز قبلیم رو پیدا نکردم،مجبور شدم با کاربری جدید بیام🌺