2777
2789
اصن هیچ چیزیو فراموش نمیکنه

از الان تو ذهنش میمونه بچه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هیچوقت جلوش اینکارارو نکردین؟

تو ۸سال زندگیم شوهرم یکبار فحش نداده بهم اصلاااا...جلوش کم پیش میاد بحث کنیم..یا بحث کنیم بهش توضیح میدیم..خودش زود میبوسه مارو میگه قهر بده دلم میگیره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
تو ۸سال زندگیم شوهرم یکبار فحش نداده بهم اصلاااا...جلوش کم پیش میاد بحث کنیم..یا بحث کنیم بهش توضیح ...

بمیرم برای بچه م.😞

باهاش بازی زیاد میکنید؟یا خودش بازی میکنه؟

اگه آره چند ساعت باهاش همبازی میشین؟

خانوم هستم
بمیرم برای بچه م.😞 باهاش بازی زیاد میکنید؟یا خودش بازی میکنه؟ اگه آره چند ساعت باهاش همبازی میشین ...

چرا عزیزم؟بیشترخودش بازی میکنه با بچه ی خواهرم...یوقتایی معلم بازی یا خاله بازی میکنم باهاش

چرا عزیزم؟بیشترخودش بازی میکنه با بچه ی خواهرم...یوقتایی معلم بازی یا خاله بازی میکنم باهاش

چند سالشه؟

من تو شهر غریبم.تو هفته چند روزش یه شهر دیگه میمونه بخاطر کارش.

هیچکسو ندادم یه ساعت بچمو بهش بسپارم و یه نفسی تازه کنم وقتایی که شوهرمم هست اصلا و ابدا کمکی نمیکنه بهم میدونه افسردگی گرفتم ولی دریغ از یه بار شعور به خرج دادنو نگه داشتنه بچه.

در کلم بی فرهنگه تا یه دعوایی بشه فوش میده.ازش متنفرم.با این تاپیک مردم😞

خانوم هستم

تازه جدا از همه ی اینا بچه مم اصلا اهل بازی نیس خودش بره بازی نقاشی یا هرچی.

در تمام روز بیست مین هم بازی نمیکنه.منم واقعا نمبتونم باهاش بازی کنم.چون میخواد کلا با ما بازی کنه تنها بازی کردنو دوس نداره

خانوم هستم
چند سالشه؟ من تو شهر غریبم.تو هفته چند روزش یه شهر دیگه میمونه بخاطر کارش. هیچکسو ندادم یه ساعت بچ ...

خودت به بچت برس اون که درک نمیکنه تو عالم بچگیه..تو زندگی همه بحث هست ولی من چون خودم بحث مادرو پدرمو میدیدم و با تمام وجود لمس میکردم لحظه های تلخ و همیشه به شوهرم میگفتم نمیخوام تو ذهنش بمونه ....۷سالشه دخترم...شوهرمن خیلی بچه دوسته ولی با اینحال یوقتایی انقد خستست که فرصت بازی باهاشونداره

خودت به بچت برس اون که درک نمیکنه تو عالم بچگیه..تو زندگی همه بحث هست ولی من چون خودم بحث مادرو پدرم ...

میگم منم افسردگی گرفتم اصلا حالو حوصله ی بچه مو ندارم از شوهرمم بیزارم.

چقد من بدرد نخورم چه مادر بدی ام😞افسوس که بچه ی به این خوشکلی مادرش منم.خیلی وقتام که اینقد تو تنهاییش اذیتم میکنه دیگه حالی واسه بازی برام نمیمونه

خانوم هستم
میگم منم افسردگی گرفتم اصلا حالو حوصله ی بچه مو ندارم از شوهرمم بیزارم. چقد من بدرد نخورم چه مادر ب ...

منم یوقتایی حس میکنم مادر بدی ام..کم حوصله شدم توخونه ارامش دارما ولی خیلی جیغ جیغو شدم بچم اروم اشک میریزه فقط میگه مادر داد نزن پیرمیشی😥

منم یوقتایی حس میکنم مادر بدی ام..کم حوصله شدم توخونه ارامش دارما ولی خیلی جیغ جیغو شدم بچم اروم اشک ...

واللا چی بگم.شما باز خوبه در کل از خودتون راضی هستین.ولی من ۵ درصد راضیم از خودم

خانوم هستم