2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم جهاز ميخرم اما سرخ كن نميخرم چون ميدونم حوصلم نميكشه ازش استفاده كنم همون ميريزم تو ماهيتابه خخ

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
پس منم نمیگیرم همه میگن الکی

اره ولش كن چيزاي ضروري بخر عوضش مارك خوب بردار

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
اره ولش كن چيزاي ضروري بخر عوضش مارك خوب بردار

ارره همه رو مارک خوب برداشتم فقط ابمیوه گیریم زیاد راضی نیستم اخه خالمم عین مال من و گرف بعد ک استفاده کرد انگار هویج پوره تو ابشه مارک بوش گرفتم ولی خوشم نیومد

ارره همه رو مارک خوب برداشتم فقط ابمیوه گیریم زیاد راضی نیستم اخه خالمم عین مال من و گرف بعد ک استفا ...

اااا برا منم بوشه😐بگو پالپ داره🤣

لوازم برقی اشپزخونم فقط همیناست با یه ماکروفر به جز چرخ گوشتم بقیش استفاده میشه چیز الکی نخریدم اصل ...

منم غذاسازم همه اینارو داره چرخ گوشت جدا گرفتم ک قدرتش زیاد باشه فقط پلوپز نگرفتم اگه اون پلوپز باشه ک داری