2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بیایین نطر بدین

766 بازدید | 26 پست

میخوام تو تبریز گرامافون و ساعت ایستاده بخرم بنظرتون چه رنگی بهتره سفید کرمی قهوه ای یا طلایی مبلام هم بعد عوض میکنم ساعت درگیر برنز و چوب بودم چوب میخرم میز تلفنم هم کرمیه خواهشا راهنمایی کنید 

حسرت گذشته را نخور زندگی را در لحظه زندگی کن و لذت ببر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میخوام خونم خوشگل بشه 

میخواستم ببینم قصدت چیه

بعضیا علاقه دارن به یه وسیله واسه همین خب نمیشه بهشون نظری دادولی شما دوست داری خونت شیک بشه پس میشه بهت راهکار داد

دوستم ساعت ایستاده خیلی خیلی قدیمیه و الان المان زیبایی و تزییناتی بودنش رو از دست داده.گرامافون هم مناسب هر خونه ای نیست و کلا چیزی نیست که بگی وااای چقدر شیک شده

اگه دوست داشتی بگو تا چندتا وسیله تزیینی شیک بهت معرفی کنم که به روز باشن.چون وسایل قدیمی خونت رو دمده نشون میده و از شیک بودن درش میاره

میخواستم ببینم قصدت چیه بعضیا علاقه دارن به یه وسیله واسه همین خب نمیشه بهشون نظری دادولی شما دوست ...

ممنون میشم راهنماییم کنی گلم 

ممنون میشم راهنماییم کنی گلم 

ببین گلم میتونی بجای ساعت ایستاده برای پر کردن فضا از همچین چیزی ایده بگیری

یه پاف شیک کوچولو بالاش سه تا تابلو زده

خیلی سادست هیچ وقت قدیمی نمیشه اما بی نهایت نما میده به فضات

ببین گلم میتونی بجای ساعت ایستاده برای پر کردن فضا از همچین چیزی ایده بگیری یه پاف شیک کوچولو بالاش ...

قشنگه من 9 ساله  ازدواج کردم حالا بعد از اینهمه سال با پول جمع کردن و ماهیانه گزاشتن یه مقدار پول دستم اومده گفتم یکم فضای خونه رو عوض کنم آخه احساس افسردگی میکنم گرامافون خیلی دوست دارم فقط نمیدونم اگه رنگش قهوه ای سوخته باشه خوشگلتره یا کرمی یعنی میخوام بدونم گرامافون و ساعت ایستاده با وسایلی مثل مبل باید ست بشه خونم وسایلش خیلی کمه ساعتم خراب شده واسه همون گفتم ساعت ایستاده بخرم فضای خونه بزرگه فقط نمیدونم رنگشون بین قهوه ای سوخته  کرمی سفید طلایی موندم آباژور کنارسالنی ایستاده هم میخواستم بخرم بعضیا میگن خیلی خوب نیست پول رو بدی براش 

قشنگه من 9 ساله  ازدواج کردم حالا بعد از اینهمه سال با پول جمع کردن و ماهیانه گزاشتن یه مقدار پ ...

گفتم گلم مد ساعت ایستاده رفته

ولی اگر میخوای بگیری گرامافون قهوه ای شیکتره.گرامافون بگیر با آباژور ایستاده خیلی شیکه.بجای ساعت ایستاده همون ساعت دیواری بگیر ولی مدل شیک و جدید