2777
2789

هرچی بردارم سرجاش میذارم هیچ وقت عجله ای کار نمیکنم...به موقع شروع میکنم به آشپزی که هول نکنم به هم بریزم‌...بعد از هر وعده کل آشپزخونه رو تمیییز و مرتب میکنم.آخرهفته ها یه تمیزی اساااسی میکنم

😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که برمیدارم کارم تموم شد سر جاش میزارم این باعث میشه خونه همیشه مرتب باشه .هر روز صبح گرد گیری میکنم و سرامیکارو طی میکشم چون بچه ندارم آشغال نمیریزه رو زمین هفته ای یبار جارو برقی میکشم.همین

بچه ندارم،هیچ چیز اضافه ای نمیذارم بمونه رو زمین، همه چی سر جای خودشو برمیداریم استفاده میکنیم میذاریم سرجاش

هیچ وقتم نمیذارم ظرف تو سینک بمونه همش بعد استفاده میشورم

هفته ای یه بارم کامل تمیز کاری و مرتب کاری دارم

اکثرا هم خونه نیستیم من دانشگاهم همسرمم سرکار

من اول كه بچه ندارم اما رفت و امد داريم ي خرده

كلا رو همه چيز حساسم 

سعي ميكنم هر جا كثيف بود سريع تميز بشه كه همش رو هم انباشته نشه 

البته ١٠ روزي ي بار كل خونه رو جارو گردگيري و طي ميكشم ....

از جهت مرتبي نميزارم ريخت و پاشتيا باقي بمونه سعي ميكنم يعني سريع مرتب كنم كه انباشته نشه هر چيزي سر جاش

از جهت تميزيم كه خب ظرفارو بعد از هر بار استفاده شست و شو سعي ميكنم بدم كه اونا هم انباشته نشه 

خودم  حتما خيلي اين كارو نميكنم ولي هفتگي گردگيري و جارو برقي يا دو هفته يك بار فكر بدي نيست 😬😬😬

نمیذاریم کثیف شه هروز دستمال دستمونه همین با دستمال بدنیا اومدیم با دستمال از دنیا میریم من دو س روز ...

H اسم کاربریت نیس چرا؟

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

من هر هفته جارو برقی میزنم البته بچه ندارم اگ‌داشتم صد درصد تعدا دفعات بیشتر میشد و اینکه هر هفته هم کلا دستمال میکشم و جدای از اون روزی که کلا همه رو تمیز میکنم در طول هفته هم دستمال فقط میکشم ک خاک نشینه..هرچی که میارم کارم تموم میشه میذارم کنار نمیذارم ظرف رو آبچکون بمونه همه رو جمع میکنم لباسارو همیشه مرتب تا میکنم میذارم کشو خلاصه همیشه در حال نظافت و مرتب کردنم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی