2777
2789
برنامه دارم ،از یه کانالی تو تلگرام برداشتم برنامه ی کاری روزانه ،باعث میشه هم روزانه وقت کمی گرفته ...

میشه برامون بگی برنامت چطوریه

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه مادر بزرگم رو

میگف دخترم هر چی و که برداشتی مرتب بزاری سر جاش

این ور میری یه کار انجام بدی اونور میری یه کار

خونت عین دست گل میمونه

یه دونه استکان هم کثیف میشد زود میشست میزاشت سر جاش 

برا همین کار زیادی نداشت و همیشه مرتب بود

ظرفارو فوری میشورم گازم تمیز میکنم چندروز یه بارم میزتی وی و عسلیا و رو پاک میکنم دستگیره در و جاهیی که جای دست میمونه پاک میکنماز بیرونم که میام لباسامو جای خودشون میزارم پرت نمیکنم رو مبلو جاهای دیگه جارو برقی میکشم فرش روی فرشا میزنم اگه مو هست جمع بشه!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
تو منی یا من توام امروز پسرم رفته دستمال گرفته میز و یخچال و کف آشپزخونه رو دستمال کشید خدا خیرش بد ...

آخه من خودم استراحتم مامانم کارامومیکرد داداشمم مریضه نتونسته بیاد از خودم و زندگیو خونه و همه چی خسته شدم اه😞😞😞😞😞

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
از جهت مرتبي نميزارم ريخت و پاشتيا باقي بمونه سعي ميكنم يعني سريع مرتب كنم كه انباشته نشه هر چيزي سر ...

و يك چيز مهم اينكه كمدا هم سعي ميكنم مرتب باشه لباسا رو هم تا  و چيزاي ديگه هم همين طور 

چون اين طوري هر چي برميداري يا استفاده ميكني خوشت بياد تا كني بزاري سر جاش و نندازي اين ور اون ور

من دو تا بچه دارم ۳و۵ سال از صبح که بیدار میشم سر پام تا موقع خواب. وقت خواب هم اصلا حالیم نمیشه چطوری خوابم برده.آخرشم خونه اون جوری میخوام تمیز نیس

اندکی انسانم آرزوست...
کلا اگ هفته ای ی بار تمیزی اسای کنی بعدش هر وعده اشپزخونه جم کنی بعد هر سرویس رفتنی اب بگیری خونت ...

من روزی چهار بار مرتب میکنم دوبار یا بیشتر هم جاروبرقی هر هفته هم دو سه بار دستمال میکشم.پس چرا همش بازار شامه 😂

من روزی چهار بار مرتب میکنم دوبار یا بیشتر هم جاروبرقی هر هفته هم دو سه بار دستمال میکشم.پس چرا همش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂مگه چه خبره احیانا خواهر من نیستی🤪

اندکی انسانم آرزوست...
من روزی چهار بار مرتب میکنم دوبار یا بیشتر هم جاروبرقی هر هفته هم دو سه بار دستمال میکشم.پس چرا همش ...

بچه دارین؟؟

اگ دارین از حالا یادشون بدین مرتب باشن

اگ ن شاید وقتی چیزی برمیدارین نمیزارین همیشع سرجاش

از قانون لحطه ای استفاده کن

میشه دعاهاتون رو روانه زندگیم کنین؟؟؟😗😗😍😍