2777
2789
عنوان

شپش

86 بازدید | 10 پست

دوستان من خواهرم شپش گرفته متاسفانه ی شهر دیگه تنها زندگی میکنه چون دانشجو هس حالا شنیدم شامپوهای شپش فقط خوده شپش و میکشه و تخمشو باید با دست دراورد الان خواهره من ک ی شهر دور از ماس باید چیکار کنه ک تخماشم ازبین بره و ریشه کن شه توروخدا اگ کسی راه حل داره کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه راه داره کوتاه کنه ک خیلی خوبه ...

شب موهاشو پر از سس مایونز کنه کلاه رنگ سرش کنه بخوابه صبح بلندشه اسپند آسیاب شده 2قاشق پر دم کنه بره حموم موهاشو تمیز تمیز بشوره بعد آخر آب اسپند رو بریزه روی موهاش نیم ساعت بمونه بعد فقط آب بکشه بیاد بیرون چند روز پشت سر هم با دمای زیاد سشوار بکشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
تخماشو چیکار کنه

نیازی نیست یکی یکی در بیاره هفته ای دوبار این کارا ک گفتم بکنه تخم ها کم کم باز میشن شپش میشن دیگه در طی 2 هفته با این روش کلا پاک میشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

ببین ی راحل بهت میگم 100%....من خودم ۲ ماه شپش سر گرفته بودم همه راها رم امتحان کردم از سس مایونز بگیر تا اتو مو و ...............چارش فقط و فقط مخلوط نفت و سرکس توو ی چیزی قاطیشون کنه یکی دوهفته استفاده کنه ی روز در میون یا دو روز در میون بوی نفت هم شپش هم تخمشو از بین میبره بعدشم بوی نفت باعث از بین رفتنشون میشه و اینکه مورو لیز میکنه ک تخم شپش نمیتونه بمونه فقط ی هفته استفاده کنه مصرف هر چیزی زیادیش بیخوده موفق باشی