شماباید حتما قبل بارداری برید یه سری ازمایش بدین داروهای لازمواستفاده کنید بعد بارداربشید
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دکترمیگه لازم نیست کاری بکنی اگه این بارم مولارشدبعدبایدای وی اف کنی
من زیاد دراین باره اطلاعات ندارم ولی خوب ادم جونش میره که ریسک کنه یعنی دلیل نداره مولار شدن؟
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
عزیزم دکترمیگه لازم نیست کاری بکنی اگه این بارم مولارشدبعدبایدای وی اف کنی
عشقم من دو تا بارداری پوچ داشتم اما مولار فرق داره مول به اصطلاح عامیامه یعنی همون بچه خوره این یه تست داره من انجام دادم منفی شد احتمالا شما اشتباه میکنید ۰ون دکتر ازتون ازمایش میخواد این خیلی نادره