2777
2789

سلام علیکم به تمام دوستای ورودی تاپیک 

سعی میکنم مختصر و مفید بگم 

هدفم از این  تاپیک آرشیو کردن دانستنی هام و تقسیم اونها با شماست /دوستان من خیاط حرفه ای نیستم اما یک مبتدی هستم که به لطف استادم خانم مرجان فرجی سرشار از تجربه های چند ساله هستم /

در حال گذراندن ترم ۲نازکدوز هستم

شما اگه خیاط حرفه ای هستین فرق نمیکنه چ متدی هستین با روش های من میتونین پیش برین متد من اسمش ترکیبیه و اساس تجربیات استادم 

اگر مبتدی صفر هستین میتونید دوره های خانم فرجی رو شرکت کنین و با کمترین هزینه تمام نکات رو یاد بگیرین به شرطی که استعداد یادگیری از راه دور رو داشته باشین  

من برای الگوکشی از پک استادم استفاده میکنم یعنی الگوهای آماده ترک که ایشون بر اساس اندام زنان ایرانی تغییر دادن 

چون قول خودشون زنان ایرانی شکم و بازو دارن و این تغییر لازم بوده

توی کانال جامع ایشون به صورت رایگان با تصویر روش صحیح اندازه گیری با متر آموزش داده شده با استفاده از هشتک برید اول کانال تلگرامشون 

بعد از اندازه گیری میریم سراغ رسم الگو که هم تو کانال توضیح دادن هم توی اینستا که توصیه میکنم هر دوتا رو یک مرور داشته باشین 

بعد از اون ایرادات اندامی و کنترل کردن الگو یعنی سایز کردن که تو کانال هستش 

من به علت کمبود وقت نمیتونم اینجا بذارم دوستان پیشاپیش عذر میخوام 

اگرم مثل من با دوتا بچه دچار کمبود وقت هستین خودتون رو از شر الگوکشی راحت کنین و برین الگوی تک سایزتون رو بگیرین حالا چ از خانم فرجی و چ از هر جای دیگه 

متاسفانه در رسم الگو و درست و غلط بودند نمیتونم کمک کنم چون بعد از رسم الگوی خودم که خوب نشد رفتم تک سازیم رو گرفتم 

مثلا خواستم خلاصه بگم رمان شد! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سندوس     @hava1234     @مامان_محمدصدراجون     @بانوی_ماه & ...

جانم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
خانمی شما تو یه تاپیک در مورد سرمه اثمد اصل گفتید میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد

سلام دوست عزیز 

اصلی ترین سرمه همون سنگش هست که از مکه میارن و پودر میکنن 

توی جزیره قشم یه فروشگاه هست به اسم مدینه 

متاسفانه شماره تماسی ازش ندارم ولی محصولاتش خوب هستن

خوشبختانه با توجه به استقبال هنرجویان از فیلم آموزش خیاطی خانم عمرانی، بسته های آموزش خیاطی خانم عمرانی با عنوان دی وی دی آموزش خیاطی خانم عمرانی یا سی دی آموزش خیاطی خانم عمرانی از طریق فروشگاه های مجاز و یا بصورت آنلاین موجود می باشد