2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقباضات طبیعیه گلم

اینا برای اماده کردن رحمه

نگران نشو چیز خوبیه

باعث میشه جریان خون بهتر ب جنینت برسه. اگ اسمشو اشتباه نگم انقباضات براکستون هیکسه

لایک نکنید اه
اخه دس تنهام تخونه همه کارا خونه من تنهای انجام میدم خیلی خسته میشم ولی نمیتونم بشینم

بخاطر فعالیت زیادته من مادر بزذگم سر عممم خیاطی میکرد میوفتاد رو شکمش با چرخ کار کنه میگفت از هفت ماه دل درد داشتم ولی سر بعدیا کار نکرد اوکی بود  دو روز استراحت بده خوب  میشی

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
بخاطر فعالیت زیادته من مادر بزذگم سر عممم خیاطی میکرد میوفتاد رو شکمش با چرخ کار کنه میگفت از هفت ما ...

چکار کنم کسی ندارم خیلی دلم گرفته خانوادم ازم دورم خانواده شوهرم حتی ی سر نمیان طرفمون شوهرم عین خیالش نیس

اخه دس تنهام تخونه همه کارا خونه من تنهای انجام میدم خیلی خسته میشم ولی نمیتونم بشینم

نگران نباش. هفته های اخر هفته های نشستن نیست. وگرن بدنت خشک میشه. کارهاتو کم کم انجام بده. ک هم نمونه و هم حجمش زیاد نباشه. 

اتفاقا فعالیت کنی بهتره. بعدا راحت زایمان میکنی. اگ ترشحات صورتی شد یا خیلی زیاد شد یا اب ریزش داشتی حتما برو دکتر. اما در غیر این حالات نگران نباش. اگ دردش خیلی شدید و منظمه برو دکتر برات ان اس تی بگیرن و دهانه رحمتو چک کنن. اما خود چک کردن دهانه رحم ممکنه تحریک کنه و باز شه رحمت

لایک نکنید اه
نگران نباش. هفته های اخر هفته های نشستن نیست. وگرن بدنت خشک میشه. کارهاتو کم کم انجام بده. ک هم نمون ...

نه هیچ لکه بینی ندارم به قول خودت کارامو کم کم انجام میدم بیشتر از تنهای دلم که میگره اینجوری میشم

خب کاری نداری که یه نهار درست کن بگیر بخواب من بجه دومممه هم کارای اون هست هم بریز به پاش هاش

مشکلی با کار کردن ندارم کارامو انجام میدم ولی زود خسته میشم درد کمر میگیرم زیر شکمم تیر میکش 

نه هیچ لکه بینی ندارم به قول خودت کارامو کم کم انجام میدم بیشتر از تنهای دلم که میگره اینجوری میشم

بارداری کلا ادمو حساس میکنه. کلاس امادگی زایمان برو. اونجا با خانما دوس شو. خیلی خوبه

لایک نکنید اه