2777
2789
عنوان

وضفیت مالیمون بدشده

309 بازدید | 31 پست

بچه ها چندمدته دستمون خیلی خالیه،الان خداروشکربدهی هامونو دادیم ولی الان بازم دستمون خالیه،اگه دعایی بلدین بهم بگین،پدرشوهرم خیلی پولداره،الان چندمدته کمک مالی نمیکنه،میترسم زنگ بزنم بهش،شوهرم دعوام کنه،تروخدا اگه دعایی برای رزق وروزی بلدین بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه دعا هست خودمم میخام امتحان کنم شنیدم گره هارو باز میکنه اونم استغفار زیاد بگی. امتحانش ضرر نداره 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 

شکرگذاری 

شکرگذاری وشکرگذاری 

اگرم خیلی عجله داری خواندن سوره واقعه هرشب بعدازنماز مغرب وعشا 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊