2777
2789
عنوان

کپک زدن رب گوجه

1705 بازدید | 25 پست

دوستان یکسری رب گوجه ی خونگی داشتم متاسفانه وقت نکردم و یادم رفت فریز کنم.الان نگاه کردم کپک زده روش.

میشه روشو بردارم استفاده کنم یا کلا خراب شده بریزم دور؟

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپک زده هارو کامل جدا کن 

رب رو بریز تو قابلمه و دوباره خوووب بجوشون تا سفت بشه و آبکی نمونه

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی. 
اگر بعضیها مرا نخورن من سی سالمه و سی ساله کپک روی گوجه را برداشته و استفاده می نماییم.نه تنها من بل ...

رب خونگی؟آخه مواد افزودنی نداره

_donyalifestyle@    😍عشقا دنبالم کنید پلییییز😍
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز