2777
2789

از کارای روزمره بگید.توخونه چیکارا میکنید.سرگرمی چی دارید؟

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘

@تارایی1398  

این خانوم ۲۴ ساعته در حال سابیدنه خونس

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه باز منم حوصله اونم ندارم نمیدونم چرا شاید افسرده شدم

من قبلن مثه شما بودم 

از وقتی با این خانوم دوس شدم خیلی حالم خوبه 

ایشون تبریزن

من زنجان

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
من قبلن مثه شما بودم  از وقتی با این خانوم دوس شدم خیلی حالم خوبه  ایشون تبریزن من زنجا ...

اینجا دوست شدین؟به نظرتون چیکار کنم از این کسالت دربیام.؟

اینجا دوست شدین؟به نظرتون چیکار کنم از این کسالت دربیام.؟

آره 

دوستای جدید پیدا کن 

واسه خودت هدف گذاری کن 

داشته هاتو ببین 

برو پیش افرادی ک بهت انرژی مثبت میدن 

تا زیاد فکرای منفی ب سرت نزنه 

تنها نمون تنهایی سمه

آره  دوستای جدید پیدا کن  واسه خودت هدف گذاری کن  داشته هاتو ببین  برو پیش ا ...

آره عزیزم راست میگی ولی اینجا غریبم بیشتر هم به اون خاطر احساس تنهایی میکنم .اصلا از زندگی لذت نمیبرم خسته شدم

آره عزیزم راست میگی ولی اینجا غریبم بیشتر هم به اون خاطر احساس تنهایی میکنم .اصلا از زندگی لذت نمیبر ...

من با مادرشوهرم تو یه حیاطم

ای کاش منم غربت بودم

از دست اذیتای اینا خلاص میشدم

برو کلاس ثبت نام کن برو بگرد بچرخ چرا خودتو افسرده کنی