2777
2789
ایرانیه عزیزم .همینشم کم یاب شده . استفاده میکنن همسرتون؟

دکتر نوشته واسش قبل میکرو دوماه استفاده کنه هنوز نگرفتم ایرانیش فکر نکنم خوب باشه

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=120875152]میفهمم عزیزم چی میگی .مثلا خود من ۶روز پریود میشم بخواب از بعد پاک شدنم یه روز اگه نمیتونه سه شب در میون باید باشه .همه اینا یه جور قانونه که ادما درستش کردن اگه خدا بخواد میشه .چهارسال پیش وضعیت شوهرم بدتر بود شاید ماهی دوبارم به زور میتونست اما زدو حامله شدم هر چند که قلبش درست نشدو سقط شد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اره عزیزم دکتر نوشته .میخواستم ببینم عوارض نداره ؟و ایا کسی مصرف کرده نتیجه دیده

هیچ عوارضی نداره.شوهرمنم مصرف کرد چون کیفیت اسپرمش هوب نبود دقیقا ماه بعدش من باردار شدم.الامم پسرم ۸ سالشه

هیچ عوارضی نداره.شوهرمنم مصرف کرد چون کیفیت اسپرمش هوب نبود دقیقا ماه بعدش من باردار شدم.الامم پسرم ...

چ داروی دیگه ای مصرف کرد ؟

ببخشید اشتهاش بهتر نشد ؟ میگن چاق کننده س ، اشتها آوره کلومیفن

اره عزیزم دکتر نوشته .میخواستم ببینم عوارض نداره ؟و ایا کسی مصرف کرده نتیجه دیده

عزیزم همسرتون کلومیفن مصرف کرد؟؟ چن دوره؟؟ 

ایا جواب

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من خودم تازه شروع کردم دارم به شوهرم میدم اول شبی نصف میدادم بعد از یه هفته یه دونه کامل دادم

شما برای چی میدید؟؟؟ همسرتون ضعیف؟؟ بچه ندارید؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شما برای چی میدید؟؟؟ همسرتون ضعیف؟؟ بچه ندارید؟؟

برای اینکه حرکتش خیلی خیلی ضعیفه. یه دختر ۱۰ ساله دارم . پارسال همین موقع ها حامله شدم قلبش تشکیل نشد سقط شد . الانم ۸ ماهه اقدامم نمیشه ۴ماه پیش شوهرم ازمایش داد ضعیف بود 

برای اینکه حرکتش خیلی خیلی ضعیفه. یه دختر ۱۰ ساله دارم . پارسال همین موقع ها حامله شدم قلبش تشکیل نش ...

انشالله ک اینسری جواب میگیرید

شما جواب گرفتین ؟

من خودم استفاده کرده بودم و باردار شده بودم ولی نمیدونستم‌برا مردا هم تجویز میشه

شوهرم برا تقویت قرص میتیلیتی بوست میخورد. انشالله از آخر آذر اقدام داریم

من خودم استفاده کرده بودم و باردار شده بودم ولی نمیدونستم‌برا مردا هم تجویز میشه شوهرم برا تقویت قر ...

منم دخترم رو با کلومیفن باردار شدم ولی الان شوهرم مشکل داره که تحرک نداره اصلا😔😔

نمیدونم چی خوبه دیگه واسه تحرک. دکترش فقط ال کارنیتین داد . من خودم در کنارش بهش سلنیوم و ای هم دادم ۴ ماهه الانم حدود ۱۰ روزه کلومیفن میدم. توی نت خوندم برای مردا هم خوبه