2777
2789
عنوان

مادرای دانا داخل شن

399 بازدید | 45 پست

دخترم از 16ماهگی

(متکا و به واژن فشار میاورد) 

و منم هواسشو پرت میکردم میگفتم بزرگ شه یادش میره دونیم سالش بود گفتم شاید عفونتی چیزی داره بردم دکتر زنان گفت شاید چیزی دیده یا توماهواره دیده خواب شو جدا کنید)(در حالی که من بعد ازشیر گرفتن خوابشم از خودمون جدا کردم) 

وخیلی بد نگاه می‌کرد نمیدونم چیکار کنم بعد جریان دکتر خودمم باهاش حرف زدم ولی دیگه قایمکی متکا رو فشار می‌آورد به واژن دیگه تهدیدش کردم که قاشق داغ میکنم میزارم ترسید چندروز نکرد باز شروع کردتکرارکردن منم قاشق داغ کردم اول بادست خودم تست کردم که زیاد داغ نباشه زدم فقط درحد تنبیه دیگه ندیدم این کارو کنه موند 3 چهار ماه بعد که الان میشه دوباره دیدم داره اون کارو میکنه بنظر شما چیکار کنم درست شه واقعا خودم همسرم خیلی تو فکریم کجا اشتباه کردیم که اینجورشده. 

**اگه میخواین به جز کمک توهین کنید لطفا از تاپیک خارج شید**

چند سالشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

۱۶ماه اول گفت انکار

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

شایدواقعا چیزی دیده شاید توگوشی کسی یاکشی چیزی نشونش داده وقتی خوابش پیش شما نیست لابد از کسی چیزی دیده بهرحال بچست نمیدونه چیه فکرمیکنه کارخوبیه 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

اینم بگم دخترم نوزاد بود سوختگی ادار گرفت تاول زده بود هر کرمی یا پمادی میزدم درمون نمیشد از درد عذاب میکشید منم جای تاولش دست میکشیدم نمیدونم اشتباهم اونجا بود 😔

۱۶ماه اول گفت انکار

نه گفتند از شانزده ماهگی اینطور بوده.دو سال و نیمه هم که بوده رفتند دکتر.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....