2777
2789
عنوان

شوهرم شکاکه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 25 پست

منم شوهرم گاهی وقتا گوشیمو چک میکنه منم گوشیه اونو البته من بیشتر چک میکنم تا اون رمز گوشیامونم یکیه بنظرم ایرادی نداره چک کردن اونم وقتی چیزی نباشه که بخوای پنهونش کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واس کنجکاویه.من خودم اینطوری بودم هرکی میوند خونمون وقتی میخوابید میزفتم تو گوشیشو میگشتم البته اونموقع کوشیا اندروید نبود😂راحت میشد فضولی کرد الان شده اثرانگشتی و الگو سخت شده دیگه😂اما اوناهم راه داره.همیشه یه فضول راهشو پیدا میکنه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
منم‌اول شک‌میکرد اقا برادر ی شب کلا توپیدم بش دیگ نزدیک گوشیمم نمیره...

ما اینقدر بحث داریم ک دیگ حوصله دعوا ندارم

یعنی میشه منم بعد ۵سال عقد برم سر زندگیم؟😭خسته شدم
چقدر سخته عقد طولانی..همش جنگه عصابه...عزیزم زود ازدواج کنید این مشکلات هم برطرف میشه

😔😔دلم خونه 

تاپیکای قبلمو بخون میفهمی

وای چه کار زشتی😐😐😐گوشی خانما با اقایون فرق داره هزاریک حرف ممکنه با خواهر و مادر و دوست و اشنا بزنی که نخوای هیچی مردی بخونتش یا عکسی از دوستی تولدی خاله ای عمه ای چیزی توش باشه چه کار مسخره ای میکنه شوهرت

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 
😔😔دلم خونه  تاپیکای قبلمو بخون میفهمی

آره خوندم بخدا درکت میکنم واسه همین گفتم عقد طولانی جنگ عصابه من دوستامو خرده ای عقد بودم یه روز خوش نداشتم ...کارمون به طلاق کشیده شده بود همه دخالت میکردن الان که عروسی کردم انقد زندگیم خوبه راحتم که نگو امیدوارم قسمت تو هم بشه..الان شوهرت خونه و ماشین داره؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
وای چه کار زشتی😐😐😐گوشی خانما با اقایون فرق داره هزاریک حرف ممکنه با خواهر و مادر و دوست و اشنا بز ...

هوم میترسم بگم بهش

اره هر دو 

خب پس برین سر خونه زندگیتون... اینجوری اختلافات هم کم میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭