2777
2789

من خودم خیلی ازش خوشم نمیاد اما بابام اینا گیر دادن ک اینو بگیر چون هم جنسش خوبه هم ضمانت داره اما خب طرحش بنظرم قدیمیه انگار....

حالا خاستم نظر شماهم بدونم!؟

تعداد رای : 29
نظرسنجی
خیلی قشنگه
3
10%
خوبه بد نیس
20
68%
نه اصلا خوب نیس
6
20%
مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

نقش افشون هیچوقت قدیمی نمیشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه البته اگه مبلات آبی یا سرمه ای باشه

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
مبلو نگرقتم هنوز

مبل مهمه ها....باید با فرشت ست شه حتما

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
مبل مهمه ها....باید با فرشت ست شه حتما

اره برا فرش خیلی گشتم دیگه واقعا حوصله ندارم میدونم واسه مبلم پدرم درمیاد تا یکیو با این ست کنم

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

من خودم مدل خلوت تر می‌پسندم از فرش خیلی شلوغ خوشم نمیاد

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@