2777
2789
عنوان

اخ جون ازاد شدم دمت گرم نی نی یار 3

492 بازدید | 19 پست

واقعا از همه بامعرفت تری عاشقتم😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_3  ‍3 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بشه که منم کاربریم پس بدن😑😬

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
نهههه نی نی یار فقط 5 چون هم جذاب هم همشهری😎❤

اصلا جواب منو نداداین بزرگوار

با تشکر دوباره از عزیز سایت 😍😍😘

منم نمیدونم‌ کی بود تلفنی آزادم‌ کرد🤣🤣

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏