2777
2789
عنوان

زن عموی من!

11144 بازدید | 35 پست

بچه ها نمیدونم بگم یا ن 

خیلی وقتا خاستم تاپیک بزنم اما دودل شدم و نزدم 

امروز دیگ خاستم واقعا بدونم نظر شما چیه!

من زن عمو کوچیکم 35 سالشه

حدود سه سالی میشه ک من ازدواج کردم زن عموم باهام راحته و زیاد باهم رفت و اومد داریم ی ی سالی میشع ک ب رفتاراش خیلی مشکوکم 

قبلنا ی بار ب ی بهونه شماره شوهر منو گرف شوهرم تو تاکسی اینترنتیه موقه های بیکاریش 

(البته تا ب الان اصلا پیام یا چیز مشکوکی ازش نیومده رو گوشی همسرم)

هستید بقیشو بگم؟

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

لایکم کن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود زن عمومم تو ی بوتیک زنونه مشغول ب کاره ...

شوهر من اولای عقدمون هم تو ی مغازه ک اصلا هیچ مسیرش ب مسیر مغازع زن عموم نمیخورد مشغول ب کار بود.اون موقع هنوز تو تاکسی اینترنتی نبود دائم مغازه بود.

من میدیدم مثلا عصرا شوهرم ک میاد میگ عصری زن عموت اومد در مغازه اونقد وایساد تا من تعطیل شم ک بیارمش برسونمش خونشون آخه خونه بابا و عموم تو ی مسیره

میگف حرصم میگیره ی زن میاد سه ساعت وایمیسه ی جوری بهش بفهمون ک من خوشم نمیاد 

مگ تاکسی نیس مگ غیر از من کسی ماشین نداره!

منم میگفتم شاید نمیخاد کرایه بده یا مثلا پول نداره اشکال نداره بیارش...

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

بعد دیگ شوهر من شغلش عوض شد و دیگ این ماجراها گذشت 

تا عصرا ک بیکار بود رف تاکسی اینترنتی 

بعد زن عموم ی روز ب من زنگ زد گف شوهرت میتونه عصرا منو ببره مغازه و بیارع 

گفتم نمیدونم حالا بهش میگم اصن تو این فکر و خیالا نبودم من 

ب شوهرم گفتم گف ن من وقت نمیکنم ببرمش 

خود زن عمومم تو ی بوتیک زنونه مشغول ب کاره ... شوهر من اولای عقدمون هم تو ی مغازه ک اصلا هیچ مسیرش ...

چ ساده بودی  . 

بیارش! 

من اصلا نمی تونم قبول کنم 

ی بار شوهرم ابجیم تو خیابون دیده بود رسونده بودش سرش قشقرق کردم