2777
2789
عنوان

زن عموی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 11147 بازدید | 35 پست
كلا ناديده بگيرش اگر جايي ديديش، باهاشون هم رفت و امد نكن اصلا، اينكه فاميل خودته خودت مي توني باهاش ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و گزارشت❤️❤️🌹

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
زن عموت معلومه داره چراغ سبز نشون میده شوهرت خیلی خوبه ک تاحالا جوابشو نداده و طرفش نرفته ولی اگه پا ...

دیگ کلا رفت و اومد رو قطع کردم و جایی ک اون باشه نمیرم 

خداکنه یکی عین خودش بره تو زندگیش و تو نخ شوهرش تا بفهمه من چی میکشم 

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ کلا رفت و اومد رو قطع کردم و جایی ک اون باشه نمیرم  خداکنه یکی عین خودش بره تو زندگیش و تو ...

اینجور زنا خونه خراب کنن...قدر شوهرتو بدون آدم خوبیه و نزار اون زن شوهرتو ازت بگیره کلا بلاکش کن اینستا و تل

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اینجور زنا خونه خراب کنن...قدر شوهرتو بدون آدم خوبیه و نزار اون زن شوهرتو ازت بگیره کلا بلاکش کن این ...

بلاک نکردم ولی ب شوهرم گفتم بریم خطشو عوض کنه ک کلا خیالم راحت باشه ...

بلاک نکردم ولی ب شوهرم گفتم بریم خطشو عوض کنه ک کلا خیالم راحت باشه ...

اینم فکرخوبیه..

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اینم فکرخوبیه..

🤗😌❤️