2777
2789

استارتر نمیشه اینطوری قضاوت کرد با یه کلمه حرف گفت وای اره مرد بدیه و شما رو برده جنسی دونسته!

شاید حرف دل اکثر مردا همین باشه و به زبون نیارن و شاید اصلا لازم نشده بگن چون از طرف همسرشون تامین بودن چیزی که واضحه برای همه مردا و زنای گرم مزاج این مسئله خیلی مهمه

شاید نتونستی راضی نگهش داری و شایدم مقصر شما نبودی اون زیاده خواه بوده

در هر حال برای حفظ زندگیت دنبال چاره باش 

🤣🤣🤣🤣دمت گرم

😁😘البته من شوهر ندارم😅😚

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا🤣🤣

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
بعضی وقتا دعوام میکنه میگه زنم اخه انقدر سرد.بهم میگه تو دیگه سرد نیسی خوده یخی.🥺یه سری عید بود چند ...

منم خیلی سردم ،الان که باردارم که کلا یخ رو از رو بردم ،قطره گل سرخ جواب میده؟البته برای بعد از بارداریم،مگه یواشکی بگیرم خوشش نمیاد نمیدونم شاید میترسه دیگه جواب گوم نباشه خخخخ

منم خیلی سردم ،الان که باردارم که کلا یخ رو از رو بردم ،قطره گل سرخ جواب میده؟البته برای بعد از بارد ...

اره واقعا خیلی خوبه فقط الان نخوریا یه موقع خدایی نکرده مشکل درس میشه واسه بچه ات.بزار بعد زایمان بخور گرمیجاتم بخور بزن نابودش کن.

بعضی وقتا دعوام میکنه میگه زنم اخه انقدر سرد.بهم میگه تو دیگه سرد نیسی خوده یخی.🥺یه سری عید بود چند ...

منم خیلی سردم ینی چای دارچین و نبات بخورم ؟؟؟

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
زنجبیل و دارچین ونبات. صبحانه ارده با شیره بخور.سالاد نخور.لبنیاتم کم بخور.در کل چیزای گرم بخور.

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
قربون دهنت بعضی کامنتا خانمان برانداز هست!!

خيلي وقتا خانما ميان اينجا راهنمايي ميخان يا درد و دل

يه راهكارايي ميدن بعضيا

طرف و جو ميگيره ميره اجرا ميكنه براي خودش دردسر ميشه

و من مطمعنم 99 درصد خود كاربرا هرگززززززززززززز اون كار و تو زندگيوشن نميكنن

سريععععععععع نسخه طلاق ميپيچن ولي خودشون تو بدترين شرايط سر زندگيشونن

فدااات.فقط زیاده روی نکنی تازه نتونه نیازتو برطرف کنه بیای اینجا فشم بدیا.💋💋

😘😘😘😘🤣🤣🤣🤣باشه عزیزم