2777
2789

سلام.. 

الان چن ماهه پدرم فوت کرده..بیمه نداشته...فقط چن سال پیش ک یجایی کار کرده بوده الان پیگیری کردیم 3سال سابقه جمع کردیم ..میشه باهاش کاری کرد!!!؟؟؟

مامانم تنهاس و درآمدی نداره میخاییم بخاطر مادرمونم ک شده ی حقوقی چیزی براش دربیاریم از بیمه..بنظرتون میشه الان بعد از سالها کاری کرد

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه شوهرم وکیله اگه خاستی ظهر که از دادگاه اومد ازش میپرسم بهت میگم

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه...آره بیزحمت اگه این لطف رو بکنی ممنون میشم گلم..

پدرم 76ساله بودن و اون سابقه بیمه هم تقریبا مال 10 سال پیشه ک درآوردیم از سال90..

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
سلام عزیز نه متاسفانه فکر نکنم چیزی بهشون تعلق بگیره

میگن پیگیری کنید شاید بشه..نمیدونم ک😳

یعنی از سال ۹۰ تا ۹۳ بیمه بودند؟؟ وقتی فوت کردند جایی مشغول به کار بودند؟؟

بله...

ن دیگه چون سنشون بالا بود از همون موقع ب بعد دیگه کار نکردن..اومدن خونه..

سلام عزیزم ببخش دیر ج دادم

شوهرم میگه اگر زمان فوتشون مشغول دادن بیمه بودند به راحتی میشد کاری کرد ولی میتونید برید بیمه با مسول حقوقی یا ریس صحبت کنید احتمالا مبلغ اندکی رو بدند

ویا اینکه بیمه میگه که سه سال پرداخت کردید برید هفت سال دیگه حق بیمه رویک جا پرداخت کنید که بشه ده سال  بعدش به اندازه ده روز حقوق بدند که اصلا نمی صرفه

سلام عزیزم ببخش دیر ج دادم شوهرم میگه اگر زمان فوتشون مشغول دادن بیمه بودند به راحتی میشد کاری کرد ...

سلام خانومی...خواهش میکنم...

اره خیلیا میگن اون 7 سالو بخرید ولی اگه پول داشتیم دیگه چ نیاز ب بیمه بود😳😳😳 ببینیم چی میشه کرد..

بازم خیلی ممنون از لطفت دستت درد نکنه..از همسرت هم تشکر کن..

سلام عزیزم ببخش دیر ج دادم شوهرم میگه اگر زمان فوتشون مشغول دادن بیمه بودند به راحتی میشد کاری کرد ...

در ضمن برای آرامش روح مامانتم صلوات و فاتحه خوندم... امیدوارم غم آخرتون باشه!!!!