2777
2789
عنوان

خواب دیدن دخترم

137 بازدید | 17 پست

خانوما دخترم دو سال و نیمه است همش تو خواب ، خواب میبنه چشاش کامل بسته نیست و مردمک چشمش هی میچرخه معمولا دستشو هم تکون میده ؟ آیا طبیعیه ؟ اگه نه راهکار بدین لطفا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بهش میگن خواب خرگوشی.ولی دستشو تکون میده نمیدونم!!!

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دکتر خوب میشناسین ؟

دکتر لازم نیست عزیزم

همه ما این مرحله خواب رو داریم

بهش میگن مرحله REM که کاملا طبیعی هم هست 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دکتر لازم نیست عزیزم همه ما این مرحله خواب رو داریم بهش میگن مرحله REM که کاملا طبیعی هم هست 

ممنون عزیزم ولی دختر من همش همینه

شما دکتر خوب میشناسین ؟

دختر خوب 

حرف منو گوش کن

دختر من تو خواب تشنج کرده میدونم اشنج این مدلی نیست

ببین وقتی تشنج باشه اگه بیدارش کنی بیدار نمیشه انگار دور از جون مرده اصلا با تکون دادن توجهش برنمیگرده

اونی که الان شما توصیف کردی تو بچه ها خیلی طبیعیه که انگار دارن خواب هاشونو تجربه میکنن مثلا دارن خواب راه رفتن میبینن پاهاشونو گاهی تکون میدن یا چشماشون هم همینطور

پسر منم گاهی مثلا هفته ای یکبار با گریه بیدار میشه

من بغلش میکنم و میبوسمش آروم میشه

🖤 
ممنون عزیزم ولی دختر من همش همینه

نگران نباش تو سن دختر شما طبیعی هست

تو نت سرچ کنید مراحل خواب رو و مطالعه کنید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دختر خوب  حرف منو گوش کن دختر من تو خواب تشنج کرده میدونم اشنج این مدلی نیست ببین وقتی تشنج ...

مرسی عزیزم ان شاءالله دختر شما هم خوب بشه

مرسی عزیزم ان شاءالله دختر شما هم خوب بشه

عزیز دلم دخترم اون موقع کوچیک بود و خداروشکر خوب شد

اگه خیلی نگرانی و وسواس فکری داره اذیتت میکنه میتونم پزشک متخصص مغز و اعصاب اطفال متعهد و کار بلد بهت معرفی کنم که خیالتم راحت باشه

🖤