2777
2789
عنوان

درد شدید تخمدان چپ😭😭😭

138 بازدید | 10 پست

سلام خانمها امروز روز دوازده سیکلت درد شدید دارم که نمیتونم بشینم ده سیکل امپول ازاد سازی تخمک زدم آیا عوارض امپول 

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 

من هر ماه همچین دردیو تحمل میکنم بحدی که اشکم درمیاد

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه داری تخمک آزاد میکنی

خیلی درد داره نمیتونم به کارام برسم میترسم چیز باشه 😑 درد لگن کمر 

بنظرم مشکل داریم والا نباید اینقدر درد باشه طبیعی نیست

برای امپوله منم همینجوری میشدم

آخرش باردار شدی الان دوروز زدم امروز از خواب که بیدار شدم دیدم اینقدر درد دارم که نمیتونم بشینم

منم همینطور از وقتی یادم میاد این درد تخمدان‌ چپ رو دارم طوری ناله میکردم که ۶ سال پیش تو ی روز شوهرم ۳ بار منو برو سونو و همه گفتن خوبه 

همین ۲ ماه پیش هم دوباره رفتم واسه چکاپ‌ سونو دادم گفت هم رحم‌ و هم تخمدانات‌ فوق العاده سالم و تمیز هستن گفت دردت هم طبیعیه دیگه منم تا درد میگیره کیسه آب گرم میذارم‌ روش

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
نه والا 2 دوره زدم دیروز پریود شدم

ار فقط دردش مال ماست 🙁خدا جون من دیگه خسته شدم بس دیگه الان رفتم تو چهار سال چقدر دارو بخورم بزنم 😢آخرش میترسم مریض شم😭😭😭