2777
2789
عنوان

دلدردهای توی ناف بچه . نفخ. حالت تهوع . پیچش. و درمانی که باورم نمیشد.

| مشاهده متن کامل بحث + 16744 بازدید | 46 پست

من مادربزرگم از روی ضربان ناف و معاینه دور ش می فهمید که ناف افتاده یا نه، و خیلی بیماری ها رو به همین افتادن ناف ربط می داد حتی باردار نشدن، نور به قبرش بباره، به من گفت نافت افتاده بیا بگیرم و گرنه بچه دار نمیشی ولی من می گفتم چرته این چیزا، و هنوز که شوهر ندارم، اجازه ندادم . ازدواج کردم اولین بچه  رو با هزار مشکل به دنیا آوردم حالا برای دومی باردار نمیشم. البته بگم برای همون اولی هم یک خانم دیگه نافم رو گرفت ولی من خیلی بهش باور نداشتم چون زیاد مشهور نبود ولی مادربزرگ من واقعا مشهور بود تو این کارا. فوت کرد بدون اینکه هیچ کس کارش رو یاد بگیره همه ما دانشگاه رفته ها گفتیم این کارا درست نیست متاسفانه، خدا رحمتت کنه مادر بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادربزرگم از روی ضربان ناف و معاینه دور ش می فهمید که ناف افتاده یا نه، و خیلی بیماری ها رو به هم ...

ان شاءالله زودی باردار بشی . خدا رحمتشون کنه

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

یاخچی آباد چهارراه حمزه. کنار میوه فروشی حسین آقا . 

حبیبه خانم 09376647595

یه لباس فروشی هست همونجا کار میکنه خونش هم یه کوچه بالاتره زنگ بزنید آدرس دقیقتر میده من خیلی استرس داشتم این رو یادم مونده بازم از شوهرم آدرس دقیق میگیرم میزارم 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

اینم دقیقش. تهران. یاخچی آباد. چهارراه حمزه. ۱۲ متری بشارت. پلاک ۱۶ یه مغازه لباس فروشی هستش. 

09376647595

راستی نزارید بچه ها و صبح ناشتا آب بخورن خصوصا آب سرد و زیاد و حتما نشسته اب بخورن. آب جوشیده بهتره. هرگز از پله نپرن. طناب زدن زیاد موقع ورزش و آب خوردن زیاد موقع ورزش . بلند کردن بچه کوچه با ضرب و حرکت تند. عطسه و سرفه اگر دارن و یا دارید حتما دست رو بزارید روی ناف و شکم و نگه دارید و بعد سرفه یا عطسه کنید. در حالت دراز کشیده به کمر هرگز عطسه نکنید . با شکم پر پیاده روی و دو نرید . اینهایی که یادم بود رو گفتم

اگر سوالی داشتید بپرسید حتما بدونم جواب میدم . راستی بخوایید برید پیشش حتما باید صبح ناشتا باشید . 

پسر من آبان یه ناف درد وحشتناک گرفت.بردیم بیمارستان.که تشخیص آپاندیس.دادن.کلی آزمایش خون.وسونو .سرم.دارو.آمپول آخرش معلوم نشد چی بود تا ۱هفته هم ناف درد داشت .همون بیمارستان که بردم.یه ویروس وحشتناک آنفولا نزا گرفتش با داداشش.که۱ ماه درگیرش بودم مردم.وزنده شدم.اگر ببینم خوب نشه ودوباره شروع بشه .خدا نکرده میبرمش.ممنون

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
پسر من آبان یه ناف درد وحشتناک گرفت.بردیم بیمارستان.که تشخیص آپاندیس.دادن.کلی آزمایش خون.وسونو .سرم. ...

بلا ازش دور باشه. ان شاءالله زود خوب بشه

عزیزم پسر منم دور ناف و بالاش چند وقته درد میکنه میشه بگی دخترت رو کجا بردی خیلی اعصابم داغونه مخصوصا امروز که پسرم ببخشید دسشویی رفته بود دیدم مدفوعش سیاه رنگه خیلی استرس گرفتم میترسم ببرم دکتر بنویسه آندوسکوپی میگن مدفوع سیاه نشانه خونریزی دستگاه گوارشه

عزیزدخترم مس دخترشمادلدردداره دورنافش نشون میده نمیدونم چیکارکنم اللن ازکی تاحالاهس خوب نمیشه .چن نفربمن گفتن نافش افتاده نمیدونم کجاولی برم 

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
بله هم زیاد آب میخوره هم سر پا هم آب سرد هم بدو بدو بعد از آب و اینکه من نمیدونستم آب صبح ناشتا اینج ...

سلام من دخترم دوماهه اینجور شده بردم پیش یه نفر که سر دلش اگر آب افتاده باشه رد گنه بازم اثر نداشت همچنان ناف درد داره