2777
2789
عنوان

دلدردهای توی ناف بچه . نفخ. حالت تهوع . پیچش. و درمانی که باورم نمیشد.

| مشاهده متن کامل بحث + 16744 بازدید | 46 پست

ایشالاکه همیشه سالم باشه ودیگه هیچوقت دردنکشه  صلوات فرستادم براسلامتی شماودخترتون واون خانوم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
طبیب حاذقی بوده اگرچه مدرک پزشکی نداشته ،خدا خیرش بده ،خوشحالم برات 🌼💚

ممنون عزیزم. الهی همیشه خوشحال باشی . کاش اینجور آدمها جایگزینی داشته باشن . ان شاءالله بعد از عمر طولانی و با عزت که این علم سینه به سینه و دست به دست بچرخه

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اين طبيب خونگي ها واقعا بلدن ودرمان مي کنن  خدراشکر ک دخترت خوب شد همسايه ماهم  بلد  بود هميشه از شهراي. اطراف ميومدن پيشش

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
وای خدا ،این ادما دستشون شفاست اصولا میگن ازخدا بهره دارن یانظرکردن،مادربزرگ خدابیامرزم هم اینطور بو ...

خدا رحمتشون کنه. این چند روز خیلی ها آدرس و شمارش رو گرفتن ازم. اینجا هم میزارم شاید به کار یه بنده خدایی بخوره 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
خداروشکر...ان شالله همیشه سلامت باشه‌ .. مامانها وقتی بچها مریضن حال خودشون یدتره الان فکر کنم کوه ...

آره واقعا. ان شاءالله همیشه خوشحال باشی . نمیدونید این چند روز که بچم دیگه درد نداره و راحت صبح بیدار میشه نیاز نیست هی دراز بکشه و بی اشتها صبحونه رو با عوق یه لقمه بخوره چقدررررر خوشحالم. اشک تو چشممه همش .

ایشالاکه همیشه سالم باشه ودیگه هیچوقت دردنکشه  صلوات فرستادم براسلامتی شماودخترتون واون خانوم&n ...

ان شاءالله عزیزم. بلا ازت دور . خدا به اون خانم و امثال اینها عمر طولانی و با برکت بده 

بله اين طبيب خونگي ها واقعا بلدن ودرمان مي کنن  خدراشکر ک دخترت خوب شد همسايه ماهم  بلد &n ...

ممنون عزیزم. بلا از همه بچه ها دور 

انشالله سلامت باشید و درد وبیماری فرزند نکشی 

ان شاءالله . ممنون. همچنین شما شاد و سلامت باشی

منم وقتی استرس میگیرم یه خانومی دور نافمو میماله واقعا حالم بهتر میشه

هر چی مریضیه از استرسه. دختر منم با استرس بدتر میشد

کاش بهداشت و تعذیرات و این جور جاها نیان بهشون گیر بدن یا بازداشتشون کنن. یا اذیتشون کنن. بخدا من خیلی براش دعا میکنم. هر لقمه دخترم میزاره دهنش شکر خدا میکنم و دعا به عمر و جون این خانم. بچه ام بدون درد میشینه پای سفره. الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه

ادرس رو بزار لطفا

الان کپی میکنم با شمارش .