2777
2789

اطرافیانش اینطوری بودن توروخدا کمکم کنین 😔

مامانم سرطان سینه داره خیلی وقته داشته ولی نمیدونسته بلافاصله ک فهمید رفت عمل کرد ..کلا سینه شو برداشتن 😔😔😔حالا میگه ۲۰روز بعد عمل باید چند جلسه شیمی درمانی بره..با شیمی درمانی دیگه خوبه خوب میشه؟؟؟؟؟

این نیز بگذرد .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو داشتیم یه سینش رو تخلیه کردن 

بعد متاستاز کرد به استخوان 

ولی خیالت تخت تحت درمانه و نتایج خوبی هم داده😊

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اره عزيزم منم مامانم اينطوري شد الان خوب شده عمشم اينجوري شده ذود يكي از فاميلامونم اينطوري بود همه خوب شدن .باز خدا بهتون رحم كرده سينه بوده قسمتاي ديگه خيلي بده

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

آره حتما به اميد خدا خوب ميشن من چند مورد رو ديدم كه فاميل و دوست بودن و بعد از شيمي درماني كانلا بهبود پيدا مردن به لطف خدا

خدا نگه دار مادرت باشه عزيزم🌹🙏🏻🙏🏻❤️❤️سلامت بشن الهي

اره عزیزم خوب میشه چرا نشه الان دیگه مسه قدیم نیست خیلیا رو میشناسم که خوب شدن ان شاالله مادرتو و همه ی مریضا به حق امام زمان زمان زودتر خوب بشن فقط تو مراحل شیمی درمانی خیلی هواشو داشته باشین و خیلی ساپورتش کنید هم جسمی هم روحی خورد و خوراک خوب یادتون نره

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

آره عزیزم اصلننننن ناراحت نباش خوب خوب میشه واسه شیمی درمانیم اصن ناراحت نباشه موهاش نمیریزه فقط اوایل یخورده سخته گر گرفتگی و حالت تهوع اینا داره بعد عادی میشه دوست داره هر ماه سرم و امپول بزنه چون با اونا حالش خیلی خوب میشه داروهم زیاد داره فقط ی قرص

خدایااا عاشق آرامش اسمتم💋❤

زن پسرخاله مادرم تو بارداری فهمید سرطان داره رفت ردمان کرد.خوب خوب شد..الانه پسرش ۲۷سالشه همونی که باردار بود هنوز حالش خوب خوبه...یکی دیگه از همسایه هامون ۲۰سال پیش سرطان گرفت رفت درمان الانم حالش خوبه...ا