2777
2789
عنوان

سوالای دادگاه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 82 پست
اره میتونی درخواست کنی وضمیمه کنی ...من گفتم که بابت این چندماعی ک جداازهم بودیم خرجی دریافت نکردم و ...

باشه خیلی ممنون انشالله خدا کمکت کنه زن بره دادخاست بده تو دادگاه خیلی سخته من براچی خودم نرفتم بااینکه کلی شوهرم اذیتم کرد گفتم کوتاه نمیام خودت برو بده من سال تاسالم بمونم نمیرم اخر مجبدر شد رفت خدا کمکت کنه تواین منلکت بی قان ون کدوم دادگاهی؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اره وسیله ها به تو میرسه. خوب تو باید شاهد ببری که شوهرت کارش چیه

هرچیزی که به نام خودت داشته باشی فاکتورباشه کافیه میتونی درخواست کنی...بابت شغل همسرتم نهایت استشهادیه جمع کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که به نام خودت داشته باشی فاکتورباشه کافیه میتونی درخواست کنی...بابت شغل همسرتم نهایت استشهاد ...

فاکتور ندارم اونا خرید به عنوان شیربها تولیست جهزیم هست امضام کردن .استشهادیه جمع کردم که کارمندخ توانایی مالی داره   برا پرداخت راستی حج عمرخ میدونی چنده؟؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
محلاتی خراب شده گیریه قاضی خر...

مال کدوم طرفه محلاتی شنیدما نمیدونم مال کجاس .قاصیت رسمیه یا طلبه

فاکتور ندارم اونا خرید به عنوان شیربها تولیست جهزیم هست امضام کردن .استشهادیه جمع کردم که کارمندخ تو ...

نه والاولی فک کنم دوسال پیش ۱۰میلیون بودولی نمیدونم چی بگم...توسیاهه جهیزیه هرچی باشه میگیری

اگه دوست داری بیا توگروه واتساپمون چندتا بچه ها هستیم جداییم یا قهریم بیا توام سرگرم باش😍😍دلمونو به خودمون خوش کنیم

نه والاولی فک کنم دوسال پیش ۱۰میلیون بودولی نمیدونم چی بگم...توسیاهه جهیزیه هرچی باشه میگیری

ععع خداروشکر 😍😍دلخوشم کردی خدا کنه توام حقتو بگیری 

اگه دوست داری بیا توگروه واتساپمون چندتا بچه ها هستیم جداییم یا قهریم بیا توام سرگرم باش😍😍دلمونو ب ...

اوکی شمارم میفرستم ادم کن😂البته زیاداهل چت نیسم 

خودت کدوم دادگاهی؟

اخوندنیس ولی ازاخوندجماعت بدتر سمت نبردبسیج بعثت اون سمت محلاتی

عععع 😨😨اخه میگفتن مثلا رسمیا خوبن شانسم نداریم توقاضی. اها خدا کمکت کنه فقططط

اوکی شمارم میفرستم ادم کن😂البته زیاداهل چت نیسم  خودت کدوم دادگاهی؟

باش تو دوستی بفرس بدم مدیرش اد کنه .زیباشهر همون مفتح ولی همون خراب شدس یه قاضی خوب میگن داره فقط اونم قسمت من نشده😟😟

باش تو دوستی بفرس بدم مدیرش اد کنه .زیباشهر همون مفتح ولی همون خراب شدس یه قاضی خوب میگن داره فقط او ...

میخواسم پروندم بفرستم مفتح نظرم برگردوندی خخخ مرسی وکیلاعاشق دادگاه مفتحن