2777
2789
عنوان

سوالای دادگاه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 82 پست
دادگاهای پایین شهردهن زناصاف میکنن دوزازجون ولی بالاشهرمیزارن روسرشون

اره بالاشهر بگو ونک اینا نه زیبا شهر بعد قاصیم خیلی مهمه اونیکه رسمیه خیلی خوبه ولی روحانیا نه باز طرف مردن

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا هیچ بنده ایی رو درگیر دادگاه نکن

ای گفتی همش دعا میکنم توای مم ل ک ت هیچ زنی نره دادگاه چون حقشو میخورن 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اره خیلی دقت کن که تیکشوبزنی یادت نره

باشه😍😍😍انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته

من یه بوس خخخ  نفقه معوقه ودیگرهیچ... میتونی یارانتم جداکنی

عععع نفقه معوقه چقد دادن بهت؟ اون جداعه 

عععع نفقه معوقه چقد دادن بهت؟ اون جداعه 

من باشوهرم زندگی نمیکنم یه سالیع خ بابامم فقط تونسم معوقموبگیرم...درکل چیزی نتونسم بگیرم ب بقیه کمک میکنم ک بگیرن

من باشوهرم زندگی نمیکنم یه سالیع خ بابامم فقط تونسم معوقموبگیرم...درکل چیزی نتونسم بگیرم ب بقیه کمک ...

اها خدا کمکت کنه .مرسی منم قصدم اینه بعد جدایی کامل کل راهارو بگم اینجا بقیه کمک بگیرن .ببین چیا گفتی تو دادگاه که به نفعت رای داد؟بعد من شوهرم داشت بیرونم میکرد پلیس اومد صورت جلسه کرد برم بگیرم این صورت جلسه رو بزارم رو پرونده میدن؟

اره وسیله ها به تو میرسه. خوب تو باید شاهد ببری که شوهرت کارش چیه

ععع خداکنه استشهادیه نوشتم قبوله؟

اها خدا کمکت کنه .مرسی منم قصدم اینه بعد جدایی کامل کل راهارو بگم اینجا بقیه کمک بگیرن .ببین چیا گفت ...

اره میتونی درخواست کنی وضمیمه کنی ...من گفتم که بابت این چندماعی ک جداازهم بودیم خرجی دریافت نکردم ولی من همچیم درباره تمکین بودکارم پیچیدس ...من هنوزدرگیرم...منم دعاکن