2777
2789
عنوان

سوالای دادگاه خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 82 پست

مرسی خدا خیرت بده😍😍

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
خخخخ باشه فردا مخام برم بگم بنویسه خوبه ایول😉😉😉😉

نهایتش اگ دادی عریضه نویس رفتی دادگاه قبلش برومشاوره واین ک کدوم منطقه ای؟ترجیعاقبل ورودت واس روز دادگاهیت باوکیلای کناردستیت مشورت کن وخیلی اروم صحبت کن که به حرفات گوش بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهایتش اگ دادی عریضه نویس رفتی دادگاه قبلش برومشاوره واین ک کدوم منطقه ای؟ترجیعاقبل ورودت واس روز دا ...

منطقه 10 باشه سعی میکنم شوهرم شلوغ میکنه همش منم ج میدم براش 😢

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
حق ک همیشه بامرداس خخخ جزاین ک دادگاه بالاشهربری بهت اهمیت بدن دادگاه مفتح فوق العادس 

خخخ اونم چون پولرخرج میکنن نه کجا فوق العادس 😐😐

مرسی خدا خیرت بده😍😍

قربونت عزیزم ...

فقط اگ خواستی دادخواست بدی بالاتی ک هزسنه دادسری بزن که اگ تونسی نفقت اثبات کنی مبلغ۲۵۰تومنی ک ازت میگیرن ازشوهرت بگیری وقیدکن که اگ براش اقساط کردن درصوزت پرداخت نکردن اولین قسط کلیه قسط هارویکجاخواستاری 😚موفق باشی

توچیا گرفتی از شوهرت؟

قربونت عزیزم ... فقط اگ خواستی دادخواست بدی بالاتی ک هزسنه دادسری بزن که اگ تونسی نفقت اثبات کنی مب ...

باشه مرسی مگه نقد نمیدن😢بابا حقوق خوب داره بعد من یه قرون یه قرون بگیرم😢

نه یه جاهایی پول کاربردنداره بحث این ک  میخوان امارطلاق پایین بیارن وحق طلاق بامرده بدبختانه😐

اها نه مارو که به راحتب طلاق میدن😐سر ننشون .امار طلاق تاوقتی فرهنگ درست نباشه پایین نمیاد ارزش زنو بدونن بلکه خوب بشخ مثل خارج حق برابر 

اها نه مارو که به راحتب طلاق میدن😐سر ننشون .امار طلاق تاوقتی فرهنگ درست نباشه پایین نمیاد ارزش زنو ...

دادگاهای پایین شهردهن زناصاف میکنن دوزازجون ولی بالاشهرمیزارن روسرشون

اولین گزینش باس بزنیابرای اشخاص عادی فک کنم ک دومی واس وکلا ...یادت نره اولین گزینس

اولین گزینه چی هزینه دادرسی میگی؟