2777
2789
عنوان

سوالای دادگاه خانواده

3153 بازدید | 82 پست

سلام بچه هامن یه سالی هست که درگیردادگاهامم ازین طرف اطلاعاتی درباره تمکین نفقه اجرت المثل ومهریه دارم...من خودم کسی نیودراهنماییم کنه الان که تاحدودی اطلاعات جمع کردم میخوام اگ کسی واقعانیازداشت دراختیارش قراربدم..امروزنی نی سایتم یه ساله شد😍😍😍

نی نی سایتت مبارک

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من میخام برا نفقه شکایت کنم چه مدارکی مخاد بعد من خونه شوهرممم ولی ایشون فقط خوراکیا میخره گاهیم نمیخره باید ثابت کنم اینو؟بعد قاضی حکم طلاق داده تقریبا تو تجدید نظره الان میتونم درخاست نفقه قبول بکنم؟؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

شوهرمن ادعا کرده کار گره ایا دادگاه میره از سرکارش بپرسه چیکارس اینا یانه من چطور ثابت کنم این کارش خوبه؟؟بعد مهریمو باید کامل بده وقتی داد خاست داده بعد وسیله های بزرگو شوهرم خریده تولیست جهیزیع من هست ایا به من میرسه؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
سلام من میخام برا نفقه شکایت کنم چه مدارکی مخاد بعد من خونه شوهرممم ولی ایشون فقط خوراکیا میخره گاهی ...

ببین درباره نفقه این بایدبگم ک اگ تواین مدت زندگی به حسابت پولی واریزکرده باشه نمیتونی ثابت کنی وچیزی ازش بگیری درکل مهریه ماهی۴۰۰تا۶۰۰تومن بسته ب انصاف قاضیه واین ک درخواست نفقه هم۲۵۰تومن 

ببین درباره نفقه این بایدبگم ک اگ تواین مدت زندگی به حسابت پولی واریزکرده باشه نمیتونی ثابت کنی وچیز ...

نه پول واریز نکرده هیچ خرجی نکرده فقط برا خوردن خریده نه پول دکتر اینا هیچی .پول نفقه مهم نیست ایا میرسه بهم چیزی یانه 

شوهرمن ادعا کرده کار گره ایا دادگاه میره از سرکارش بپرسه چیکارس اینا یانه من چطور ثابت کنم این کارش ...

دادکاه واسش مهم نیس ک شغل واقعی همسرت چیه چون تحقیق نمیکنه وب حرف شوهرت اکتفامیکنه  ...درباره جهیزیه هم بگم هرچی ک توسیاهه داری اونارومیتونی ازطرسق استردادجهیزیه درخواست کنی وبقیش دادخواستش فرق داره

[QUOTE=120757403]نه پول واریز نکرده هیچ خرجی نکرده فقط برا خوردن خریده نه پول دکتر اینا هیچی .پول نفقه مهم نیست ایا م ...[/QUOTEلان حکم طلاقت اومده میخوای درخواست نفقه کنی؟

سلام من میخام برا نفقه شکایت کنم چه مدارکی مخاد بعد من خونه شوهرممم ولی ایشون فقط خوراکیا میخره گاهی ...

بابت نفقه یه دادخواست مینویسی ومیدی دفترخدمات اکترونیک قضایی ودلائلتوقیدمیکنی ترجیعامتنتوبده وکیل بنویسه 

[QUOTE=120757403]نه پول واریز نکرده هیچ خرجی نکرده فقط برا خوردن خریده نه پول دکتر اینا هیچی .پول نف ...

اره حکم اومده که شوهرم فلان قد بده بعد اعتراض زده بعد من الان فهمیدم میتونم نفقه شکایت کنم بکنم میشه

بابت نفقه یه دادخواست مینویسی ومیدی دفترخدمات اکترونیک قضایی ودلائلتوقیدمیکنی ترجیعامتنتوبده وکیل بن ...

وکیل نیست چطور بنویسم نمیشه خودم بنویسم کمکم میکنی؟ایا خرج دکتر یا لوازم بهداشتی پول توجیبی  شارژ اینا نمیده قید کنم یانع؟چندوقت طول میکشه به اجرا دربیاد

اره حکم اومده که شوهرم فلان قد بده بعد اعتراض زده بعد من الان فهمیدم میتونم نفقه شکایت کنم بکنم میشه

اگ مبلغش ب کارت میادباتوجه ب این ک دادخواستتویه وکیل مجرب بنویسع میتونی نفقتودرخواست کنی ماهیی ۵۰۰حساب کن چندسال ازعروسیت گذشته ماه وضرب ۵۰۰اگ مبلغش ارزش داشت دوتومنم خرج وکیلش کنی می ارزه