2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کم حرفه خواستم یه کم باهام حرف بزنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 25 پست
خدا بگم چکارت نکنه 😂😂😂😂

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز شوهر منم کم حرفه در واقع خودمم کم حرفم ..بعضی وقتا حوصلم سر میره دیگه مثلا امروز ما صبونمونو در ...

نه دیگه در این حد دیگه نیستیم...اما من خودم خیلی پرحرفم اما شوهرم خیلی کم حرفه هر وقتم حرف میزنه درباره محل کارش یا مقاله هایی که می نویسه  هست صحبت مشترک نداریم که با هم بزنیم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیا با شوهر خواهر من عوضش کن اینقد حرف میزنه هر جا ببینمش هندزفری میذارم

جاااان من؟ بیا یه هفته شوهر خواهرتو  به من قرض بده...قول میدم صحیح و سالم برش گردنم در عوض شوهر منو به جاش ببر  

شوهر منم همینه با این تفاوت که منم حرف میزنم گوش نمیده

ای بابا نمیدونم این مردا چشون شده؟  

شما 10 برابر باهاش کمتر حرف بزن، کم کم درست میشه خودش هی حرف می زنه ببینه تو چت شده حرف نمی زنی. الا ...

چند بار اینکارو کردم اما خوب نشده... اینجوری خونه میشه سکوت مطلق فقط صدای سرو صدای بچه ها میلد

جاااان من؟ بیا یه هفته شوهر خواهرتو  به من قرض بده...قول میدم صحیح و سالم برش گردنم در عوض شوهر ...

مرد هرچی کم صحبت تر عاقل تر

من اصلا تحمل ادم پرحرفو ندارم این جماعت زیاد سوتی میدن

قدرشو بدون

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁
چند بار اینکارو کردم اما خوب نشده... اینجوری خونه میشه سکوت مطلق فقط صدای سرو صدای بچه ها میلد

ادامه بده خواهر ناامید نشو. بعدم سعی کن نیازتو به حرف زدن باهاش جور دیگه ای تامین کنی.شده با خودت حرف بزنی تو تنهایی اما با اون نه. وقتی هی کج دار مریز سکوت کنی میدونه دوباره میشی همون آدم شاداب و پرانرژی قبل اگر ببینه سکوتت ادامه داره یک تکونی به خودش میده.

ادامه بده خواهر ناامید نشو. بعدم سعی کن نیازتو به حرف زدن باهاش جور دیگه ای تامین کنی.شده با خودت حر ...

باشه اینبار مصمم تر میشم ببینم تا عید جواب میده یا نه