امشب صاحبخونمون زنگ زد باید پاشید داداشم میخاد بیاد تو خونه م🙁 ماهم واسه ماه بعد وام داریم ۱۰۰تومن با یه مقدار هم خودمون داریم که خونه بگیریم حالا واسه یه ماه موندیم چکارکنیم ! بریم باز اجاره تا واممون جوربشه یا چکارکنیم!؟🤔🙁🙁🙁🙁🙁
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
خب دیگه معمولا هرررچقدم طرفین خوب باشن سر ۳ نهایت ۴ سال تمدید شدن تمامه...ی جور قانون مستاجریه...شمارو بلند میکنه ی دستی ب خونه میکشه با قیمت بالاتر مستاجر میده...باهاش حرف بزنید نشد دیگه باید برید سراغ خانواده ها
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این صابخونه رو نمیدونم کجای دلم بذارم.باورتون میشه امشب مثلا اقدام داشتیم تا شنیدم اینحرفو کلا وا رفتم کوفتمون شد🙈بعید میدونم با این استرس و فشار هم بگیره 😖😖
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند