2777
2789
عنوان

صاحبخونمون جوابمون کرد😶😔

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 45 پست
سه ساله هستیم توش.نمیدونم شایدم شنیده داریم خونه میخریم خواست زودتر مشتری جور شه واسه خونش نمیدونم‌ر ...

خب دیگه معمولا هرررچقدم طرفین خوب باشن سر ۳ نهایت ۴ سال تمدید شدن تمامه...ی جور قانون مستاجریه...شمارو بلند میکنه ی دستی ب خونه میکشه با قیمت بالاتر مستاجر میده...باهاش حرف بزنید نشد دیگه باید برید سراغ خانواده ها

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب دیگه معمولا هرررچقدم طرفین خوب باشن سر ۳ نهایت ۴ سال تمدید شدن تمامه...ی جور قانون مستاجریه...شما ...

اره همینه....به شوهرم گفتم باش صحبت کن درحال خرید خونه ایم بذار ای دو سه ماهه خودمون میریم.میگه اصلا حوصلشو ندارم بهش گفت باشه تا اخرماه پا میشیم😶😐😐😐😐

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر دندون درد کشیدم که فکرم کار نمیکنه ولی از خدا میخوام یه خونه خیلی خوب نصیبتون بشه و این کار ص ...

آخی عزیزم منم اینقددد کشیدم این دردو😲😖خداشفات بده مرسی از دعات 😘

😂😂😂😂😂ماشالله چجوری بع این همه کار میرسی 

چه میدونم🙈🙈فعلا که نمیرسم همشون موندن رو دستم 🙇‍😖

این صابخونه رو نمیدونم کجای دلم بذارم.باورتون میشه امشب مثلا اقدام داشتیم تا شنیدم اینحرفو کلا وا رفتم کوفتمون شد🙈بعید میدونم با این استرس و فشار هم بگیره 😖😖

انشالله تا عید همه کارات ردیف میشه خونتون میخرین نی نی هم میاد تو دلت🙏🙏🙏

وااای یهو چه انرژی مثبتی بهم دادین مرسی از مهربونیت گلم😍😘

راستی میخواستم یچیز بگم من هم تا قبل عید باردارشدم هم خونه خریدیم ...مرسی احساس میکنم نفست خیلی گرم بود 😘🙏🏾

انشالله شماهم هر آرزویی داری بحق این ماه عزیز برآروده بشه 🙏🏾🙏🏾