2777
2789

خدانکنه ... توکل به خدا . به خیر میگذره ان شاالله

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازده دوازده سال پیش انجام دادم خدا رو شکر راضیم...به دلت بد نیار انشاالله می ری عمل میکنی راحت میشی از شر عینک

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
مرسی عزیزم خیلی میترسم 

فردا شب این موقع همه چی به خیر گذشته و تو آرامش داری ازاینکه به هدفت رسیدی ☺

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》
واقعا؟ عزیزم میشه یکم توضیح بدی عمل چه جوریه؟ فکرشو میکنم اعصابم خورد میشه 

اصلا ترس نداره با یه قطره چشو بی حس میکنن و ده دقیقه دراز میکشی با دستگاه اینکارو میکنن فقط موقع انجامش یکم چشم تار میشه که وقتی پاشی حالت قبل هس و اصلا مشکلی نیس چند رورم قطره میزنی و عینک افتابی باید باشه تا یه مدت 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اصلا ترس نداره با یه قطره چشو بی حس میکنن و ده دقیقه دراز میکشی با دستگاه اینکارو میکنن فقط موقع انج ...

وای مرسی گلم یکم سبک شدم. ببخشیدا میگم چشام قرمز و کبود میشه بعد عمل؟