2777
2789
عنوان

اخه من ب شوهرم چی بگم؟؟؟؟

219 بازدید | 13 پست

هر دفعه غذا میپزم یه چی میگه. 

دیشب زرشک پلو  پختم میگه مهمون میاد خوب درست میکنی؟ گفتم الانم همونطور درست کردم مگه خوب نیس؟ هیچی نگفت😐

امشب خوراک لوبیاسبز درست کردم میگه مامانم درست میکنه لوبیاهاش ریزه خیلی قشنگ میشه اونو دوس دارم. چرا لوبیاهاشون اونجوره؟😐😐😐

گفتم خب ریز خورد کرده. 

لوبیای خوراک رو درشت خورد میکنن واسه لوبیا پلو رو ریز میکنن. همیشه غذای منو میماله زمین. از مامانش تعریف میکنه. دیگه انگیزه ندارم براش غذا درست کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش خونه مامانش غذا بخوره

ب مامانش زحمت نمیده. 

اصلا مامانش همچین غذا درست میکنه یه قاشق هم اضافه نیاد. 5 دقه بعد ناهار یا شامشون بری خونشون. غذا پیدا نمیکنی. گدا صفته

من میگم به جای لجبازی از مادرشوهرت بپرس چجوری درست می کنه مثل اون درست کن. همه عاشق غذاهای مادرشونن کار ایشونم درست نیست ولی شما میتونی از مادر ایشون بپرسی و سعی کنین مثل اون درست کنین

سخت مگیر

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  
من میگم به جای لجبازی از مادرشوهرت بپرس چجوری درست می کنه مثل اون درست کن. همه عاشق غذاهای مادرشونن ...

اوووو. انقد خودشیفته ستا. دو روز دیگه میگه عروسم هنوز غذا بلد نیس. از من میپرسید. من بهش غذا پختن یاد دادم. اصلا هم دست پختشو دوست ندارم. چیزایی ک باید سرخ شه اصلا سرخ نمیکنه  

مامانش یه بار لوبیا پلو درست کرده بود. شوهرم گفت ظهر خونه مادرخانومم لوبیاپلو خوردیم. 

مامانش گفت لوبیا پلوی من فرق میکنه. واسه من خوشمزه ست. با برنج ایرانی و گوشت مرغ پختم. 

هیچی نگفتم انقد ک اعصابم خورد شد. 

اوندیم خونه ب شوهرم گفتم یعنی چی؟ لوبیا پلو با مرغ اختراع ننته. خیلی هم بو میده. 

بعدشم گوشت قرمز ک از مرغ گرونتره. این چ پز دادنی داره. حالا من هیچی نمیگم فکر میکنه شق القمر میکنه غذا میپزه

حالا شوهرمم از اونجاییکه بچه ننس از لوبیا یه چی تو دلش نگه داشته حالا لوبیا دید عقدش سرباز کرد .