2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم😖😖😖کسی تعبیر بلده؟

104 بازدید | 18 پست

خواب دیدم موهام طلایی و براق و خوش حالت بود اما ناگهان دسته ای از موهای جلوی سرم ریخت و ان قسمت کچل شد😓😔احساس بدی دارم فک نکنم خواب خوبی باشه...

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

@شادکنک_سایت وره

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس از این به بعد خواب راسته 

کی خابیدی کی بیدار شدی 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
نترس از این به بعد خواب راسته  کی خابیدی کی بیدار شدی

این خواب و دم دمای صب دیدم

هیچی نیس ن نگران نشو نبایدم اینجا میگفتی

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
  • به تعبیر برخی از معبرین غربی عدم توانایی در کنترل‌ها خود را به صورت ریزش مو یا کچل شدن در خواب نمایش می‌دهد. شما از آگاهی لازم در برخورد با دیگران برخوردار نبوده و بر احساسات خود مسلط نیستید.
  • اگر در خواب دیدید که موهای شما ریزش می‌کند بیانگر این است که شما نگران افکار خود (افزایش سن و از دست دادن جوانی) هستید.
  • از دست دادن و یا ریزش موها در خواب بیشتر فقدان توانایی و قدرت را در زندگی واقعی بیننده خواب نشان می‌دهد. همچنین این خواب نیز می‌تواند ناشی از تفکر و ترس درباره پیر شدن و عدم زیبایی نیز باشد

@عسل_نفس_مامان  

هیچی نیس ن نگران نشو نبایدم اینجا میگفتی

کچه نگران بودم😔

ابن سیرین: اگر زنی در خواب ببیند که کچل شده و موی سر او ریخته است بیانگر این است که در زینت و آرایش نقصان پذیرد.
آنلی بیتون می‌گوید: اگر زنی خواب ببیند موهایش می‌ریزد و کچل می‌شود، علامت آن است که برای امرار معاش باید تلاش کند زیرا بخت و اقبال به او پشت می‌کند. 

که م بخوه 😐

ابن سیرین:  اگر زنی در خواب ببیند که کچل شده و موی سر او ریخته است بیانگر این است که در زینت و ...

در هر حال تعیبر خوبی ندارد😔

کچه نگران بودم😔

نباش هیچب نیس

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

سلام من اومدم.تعبیرش خیره انشالله نگران نشو لتور کن چن روزه فکرم بخاطر خواب درگیره😫

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏