2777
2789

توی قسمت یک توصیحاتی دادم حالا قسمت دو

1_غذا با تزیین

غذا فرقی نمیکنه املت باشه یا خاویار وقتی قشنگه که شکلش قشنگ باشه حتی با کوچکترین چیزها

2_ غر غر ممنوع

هنیشه غر نزنید یه وقتایی نفس بکشین کسی با غر غر به حرفاتون گوش نمیده و اهمین نمیده اگه دوست دارین حرفتون شنیده بشه با زیباترین کلمات اون رو به همسرتون بگین و درباره مشکل صحبت کنید

3_تیرگی ممنوععععه

چند وقتمیش یه مطلب خوندم که یک زن بخاطر اینکه لباس های زیرش همیشه مشی بود همسرش طلاق گرفته میتونین ببینین از این به بعد رنگ های دیگه هم بدونیم که توی دنیا هست به جز مشکی

4_ تفریح به جا

زن و شوهر یک تایم در هفته رو حق دارن بیرون به گردش با دوستان بپردازند نه همیشه این روز را برای همدیگر تعیین کنیم

5_گردش هم جزئی از زندگی است

همیشه وقتی همسرتان هست توی خانه نباشین حتی اگر بعد مدت طولانی اومه باهم به قدم زدن بپردازین

6_خورد کردن ممنوع

در مقابل خانواده های همدیگر بدی های همدیگر را نگوییم خوبی های یکدیگر را در نطر بگیریم

دوستانتون رو دعوت کنین عزیزانم ایشالله بازهم میدارم😊😊🤗🤗🤗

@نازنین_.ب  

@عروس_فاطمه(س)‍ 

@آلما  

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

@عروس_زمستون1  

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم همیشه میگه بیرون نریم بمونیم خونه چون وسیاه نداریم.از اونورم غذارو میخوام دیزاین کنم میگه ظرف کثیف نکن بریز یه ظرف بیار لباسم که میخوام بخرم میگه تو که یه عالمه داری لباس نمیخوای لازم به دکر که ما ۱۶ ماهه ازدواج کردیم من تمام لباسا زیرو رو از خونه پدرم اوردم و همسرم هزینه نمیکنه

مردا ذوق آدمو کور میکنن اصلا شوقی واسه این کارا ندارم همش پای تلوزیون ولو میشه اصلا یه وضعی

خدا هیچکسو از عشقش جدا نکنه که مجبور بشه تا زندس با داغ جدایش سر کنه و بسوزه   
من همسرم همیشه میگه بیرون نریم بمونیم خونه چون وسیاه نداریم.از اونورم غذارو میخوام دیزاین کنم میگه ظ ...

عزیزم عاشقونه رفتار کن اگه میگه تزیین نه تو کار خودتو بکن هنش لباس هاتو بپوش حتی بدون خرید لباس بازهم لباس های قشنگتو باهم ست کن باهم درباره این مشکلنتون حتما باهم صحبت کنید عزیزم😍😘😍😘

عزیزم این خسیس  حرفاشم باورنکن خسیس

قربونت بشم من خودم تمام هزینه هاشو میدم اونکه همیشه میگه ندارم کار درست حسابیم نداره انگار من زن گرفتم 

خدا هیچکسو از عشقش جدا نکنه که مجبور بشه تا زندس با داغ جدایش سر کنه و بسوزه   
مرد که مرد باشه اصیل و خانواده دار سیاست نمیخواد خودتون باشید کافیه گیر مرد ناتو بیفتید تمام این کار ...

ولی اگه مرد اصیل و خانواده دار رو نتونی نگه داری چه فایده ای داره 

ما توی سایت پر بازدید ها شدن خواهر شوهر و مادر شوهر ولی هیچکدوم مشکلاتمونو بیان نمیکنیم هیچکدوم به فکر همدیگه نیستیم کاش جا میفتاد بین نی نی سایتی های عزیز 

بله ما اینجا هستیم به سوالات هم پاسخ بدیم

خیلی ممنونم...امروز داشتم با شوهرم حرف میزدم میگفتم چرا دیگه مثل قبلنا از تیپام لذت نمیبری...میدونی چی بهم گفت؟

گفت ببخشیدا ولی تیپات یکمی تکراری شده..تو که بیرون چادر میپوشی حداقل تو خونه تیپای بیرونی بی حجابی و با ارایش بزن...

والا راستش چیزی بهش نگفتما ولی خوب به نظرم خنده دار اومد که تو خونه مانتو و شال بپوشم؟

واقعا برام چرته ؟

اینطوری اصلا نمیتونم طبیعی جلوه کنم...چیکار کنم؟

مرد که مرد باشه اصیل و خانواده دار سیاست نمیخواد خودتون باشید کافیه گیر مرد ناتو بیفتید تمام این کار ...

ولی خوب بیشتر ادما معمولی هستن نه خییلی مرد نه خیلی نامرد...

معمولی ها به هر سمتی میتونن کشیده بشن...بستگی به رفتار ماهم داره پس...

خیلی ممنونم...امروز داشتم با شوهرم حرف میزدم میگفتم چرا دیگه مثل قبلنا از تیپام لذت نمیبری...میدونی ...

عزیزم چه اشکالی داره اره اصلا چیز خنده داری نیست میدونستی بعصی ها میگن به زناشون توی خونه چادر بپوش برام خیلی جذابه حتما انجام بده گلم اگه دوست داری شوهرت دوست داشته باشه