2777
2789
عنوان

تاحالا به خدا غر زدین؟

127 بازدید | 12 پست

منکه تا بچه هام بی تابی میکنن و مریض میشن و سختم میشه دوتایی نگهشون دارم بلند بلند غرغر میکنم به خدا

البته شوهرمم بیکاره...

یک کاری هم ک جور شده باید دوسالی بره آموزش و هر۴۰روز۷روز میتونه بیاد منم باید تنها باشم با دوتا بچه نوزاد...

خونه مون کلنگی و قدیمیه...

وسایلام هموجور دورم چیدم و نمای خونه ام شلوغ پلوغه....

خیلی دوست دارم آرامش پیدا کنم که مشکلات اذیتم نکنن...

چیکار باید بکنم آروم باشم...

من نمیخام یه مادر یا زن عصبی و بداخلاق و پزخاشگر بشم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3789159/معجزه-دعا-و-ذکر-با-سوره-تکاثر?postId=120728663

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝

تا دلت بخاد

خیلی شبها با گریه خابیدم

عزیزم اولین کاری ک باید انجام بدی تا حالت خوب بشه 

شرایطت را بپذیر

میدونم سخته خیلی هم سخته ولی تا نپذیریشو دائم در حال جنگ و شاکی باشی حالت خوب نیس

بپذیرش و امیدوار باش ب روزهای آینده

تا دلت بخاد خیلی شبها با گریه خابیدم عزیزم اولین کاری ک باید انجام بدی تا حالت خوب بشه  شرای ...

قربونت بدم تو که اینقدر خوب میگی چرا شبا با گریه بخوابی؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
قربونت بدم تو که اینقدر خوب میگی چرا شبا با گریه بخوابی؟

عزیزم 

من شرایطم را پذیرفتم 

گریه حالم را خوب میکنه.خالی میشم‌.برای شروع فردا 

گریه میکنم ک این غصه هام را سر بچه ام خالی نکنم 

بپذیرش تا کمتر اذیت بشی.اگه حالت بد باشه نمیتونی زندگی کنی نمیتونی مادر خوبی برای بچه هات باشی و مهمتر از اون خودت پیر و روحت افسرده میشه.

بیخیال شو تا بگذرن این روزای سخت و فرسوده نباشی برای روزهای خوبی ک قرار داشته باشی.

میدونم دوس داری این روزای سخت بگذرن و سریع ب روزهای خوب برسی ولی زندگی همینه 

باید هنرمند باشی و از این روزهای سخت و طاقت فرسا برای خودت و بچه هات و همسرت روزهای خوب و ساد رقم بزنی

قرار نیس حتما خونت نوساز باشه ک شاد باشی توی همین خونه ی کلنگی شاد باش 

برنامه ریزی داشته باش ک خونت بهم ریخته نباشه این بهم ریختگی و شلوغی هم توی روحیه تاثیر داره

از خانوادت بخاه ک توی نگهداری بچه کمک حالت باشن و ی خرده استراحت کن