2777
2789
عنوان

اونایی که بخارشوی خوب دارن بیان

2333 بازدید | 30 پست

سلام دوستان دنبال یه بخار شوی خوب میگردم چیزی که بدرد بخور باشه اگه کسی مارک خوبی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

من دلونگی دارم ازش راضیم ولی در کل خیلی چیز واجب و ضروری نیست بخار شور 

برای مبل و پرده که من اصلا دوست ندارم بیشتر چرک رو میفرسته به عمقش حالت چرک مردگی پیدا میکنه 

برای زمین من استفاده میکنم خوبه ولی خب خیلی فرقی با طی کشیدن نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دلونگی دارم ازش راضیم ولی در کل خیلی چیز واجب و ضروری نیست بخار شور  برای مبل و پرده که من ...

من کاشی و سرامیک وشیشه زیاد دارم از بعضیا هم شنیدم قالی و پرده رو برق میندازه ..کتفم خیلی درد میکنه موقع دستمال کشیدن موندم بگیرم یانه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
ناسا دارم خیلی خوبه هم واسه زمین هم پرده و مبل سره واسه دستشویی و سینکم داره اما تا حالا استفاده نک ...

پس چطوری راضی هستی؟😃

از همون کارایی تمیز کردن زمین و مبلش راضیم دسشویی و سینکو کار نکردم

خوب خدا را شکر که تقلب از کار در نیومده ..از بقیه وسیله هاشم استفاده کن

کل جهازم ناسا هست مال ۷سال پیش تقلب نداشت الانو نمیدونم😃

انشالله به خوشی ازشون استفاده کنی ..حالا دیگه اکثر وسیله ها تقلبین ما هم که سر در نمیاریم 

کی خریدی ؟قیمتش چنده ؟ چه کارهایز باهاش میکنی؟

مادرم اینا خریدن چند سال قبل ولی خودشون استفاده نداشتن من برداشتم

فکر منم نهایتا دو‌تومن باشه

کف خونه و آشپزخونه و فرش و دیوار و پرده رو باهاش تمیز میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...