2777
2789
عنوان

تب واکسن میشه بیاید؟

41 بازدید | 8 پست

من امروز واکسن ۱۸ ماهگی بچم و زدم کلا خیلی بد داروعه قبلا دکترش می گف شیاف بذار هر وقت تب کرد الان سر شب تا حالا یه کم تب کرده یه شیاف ۱۲۵ کافیه؟وزنش۱۲.۵

اگه بخوام بروفن بدم چقد بدم؟؟اثرش بیشتر از شیافه؟

دکتر می گف با معده خالی نده با ابمیوه بده ولی ابمیوه ک نمیخوره

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

همون شیافتو بزن.

من واسه 18 ماهگی با اینکه سابقه تب نداشت شیافت زدم خیلی واکسن سختیه لعنت بهش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
همون شیافتو بزن. من واسه 18 ماهگی با اینکه سابقه تب نداشت شیافت زدم خیلی واکسن سختیه لعنت بهش

یه شیاف کافیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شیاف کافیه؟

اره عزیزم ولی تا صبح مراقبش باش تبش بالانره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اره عزیزم ولی تا صبح مراقبش باش تبش بالانره

بیدارم تا صبح ولی یه کمی تب و داره با شیافم ..طبیعیه؟؟

بیدارم تا صبح ولی یه کمی تب و داره با شیافم ..طبیعیه؟؟

بعد چن ساعت؟

ی کم ک عیب نداره بعد 6 ساعت بهش شربت بده.

ولی حواست باشه هول نشی همه رو باهم بدی خطرناکه😐

بعد چن ساعت؟

ساعت هفت شیاف گذاشتم الان دهه هنو یه کم تب داره ..بروفن بدم ؟؟؟ ابمیوه نمی خوره با چی بدم چقد بدم

ساعت هفت شیاف گذاشتم الان دهه هنو یه کم تب داره ..بروفن بدم ؟؟؟ ابمیوه نمی خوره با چی بدم چقد بدم

واسش تب سنج بزن ببین یکم یعنی چقد شاید بخاطر دمای اتاقه.ن حالا زوده دوساعت بعد شیافت بخوای بروفن بدی.

اگ ابمیوه نمیخوره بروفنو با شربت معده باید بدی دقیق یادم نیس چقد میدادم.