2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره سفر به کیش

68 بازدید | 6 پست

من بار اولم با همسرم و دخترم میرم. حتما خیلی چیزاش تغییر کرده. کسایی که بتازگی رفتن از تفریحات از رستورانش از بازارش بیاین بگین کجا بهتر و مناسب‌تر واینکه با بچه میتونم با همسرم تفریحات آبیشو استفاده کنیم. دوسالشه

جنگ شبانه حتما برین تفریحات دریایی هم فک نکنم با بچه بشه بجز کشتی اکواریوم، رستوران توتی فروتی خوبه با هشتگ

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگ شبانه حتما برین تفریحات دریایی هم فک نکنم با بچه بشه بجز کشتی اکواریوم، رستوران توتی فروتی خوبه ...

ممنون کدوم رستوران کشتی که برنامه جنگم داره از همه بهتره. اتفاقا کنسرت هس ولی بلیطاش فروش رفته 

بازارش چی

ممنون کدوم رستوران کشتی که برنامه جنگم داره از همه بهتره. اتفاقا کنسرت هس ولی بلیطاش فروش رفته  ...

نوید خوبه ، بازار زیتون مروارید پردیس خوبه

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹