2777
2789
عنوان

زایمان با آمپول فشار هفته ۴۰

4691 بازدید | 40 پست

سلام من فردا بیمارستان بستری میشم و با اینکه دهانه رحمم دو سانت باز بوده پیشرفتی نداشت تا دیروز و دردام منظم نشد دیروزم ماما معاینم کرد ن دکترم و شب و صبح لک قهوه ای دیدم الانم ترشحات سفت سفید با رگه های قهوه ای دارم قرار فردا صبح با شرم و امپول فشار زایمان بهم القا کنن کسی تجربه ای داره؟

امشبم قراره یک قاشق روغن کرچک بخورم قبل از خواب

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من

شماهم فردا زایمان داری؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
باید از چندهفته پیش ورزش میکردی 

انجام دادم همه ورزشارو روزانه

بعد تو ایران بعد چهل هفته امپول میزنن جاهای دیگه تا ۴۲هم صبر میکنن البنه با کنترل حرکات بچه و معاینه ...

خب نسبت به شرایطم دکتر صلاح دیده حتما دلیلی داره

روغن کرچک ک و ن تو باز میکنه خواهر دم کرده زعفران غلیظ بخوری دو ساعته زایمان میکنی

اونم میخورم دو هفتس هروز 🙈امشبم میخورم