یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه لیوان جوش شیرین بریز تو لوله ظرفشویی روشم یه لیوان یا دو لیوان سرکه بریز تمیز میشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
تو ماشین لباسشویی منم این بو میومد یکبار این کارو کردم خوب خوب شد یه لیوان جوش شیرین تو جای مایعش ریختم یه لیوانم سرکه بعدم ماشینو روشن کردم حسابی تمیزش کرد
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
تازه یه قرصهایی هم نمایندگیهای ماشین لباسشویی دلرن میندازی توش روشن میکنه حسابی تمیز میکنه