2777
2789

سلام بچه ها ۲ سه ماهه لوله هایی تخلیه آشپزخونه لوله ماشین ظرفشویی و کابینت ظرفشویی باز میکنم بو میاد خفه میشم برم اشپزخونه چیکار کنم 

از پشت ماشین ظرفشویی بوی بد میاد 

راه کار۶ایی دارید درستش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان جوش شیرین بریز تو لوله ظرفشویی روشم یه لیوان یا دو لیوان سرکه بریز تمیز میشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

تو ماشین لباسشویی منم این بو میومد یکبار این کارو کردم خوب خوب شد یه لیوان جوش شیرین تو جای مایعش ریختم یه لیوانم سرکه بعدم ماشینو روشن کردم حسابی تمیزش کرد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
لوله ماشین ظرفشویی چیکار کنم

تو جایی که مایع یا پود میریزی ...اونجا بریز

درست میشه؟

مثلا راه آب سینک و... وقتی تو راهش آشغال و جرم و کثیفی می مونه به مرور زمان جمع میشن بوگندو میشن

لوله باز کن بریزی اینا رو میشوره میبره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تازه یه قرصهایی هم نمایندگیهای ماشین لباسشویی دلرن میندازی توش روشن میکنه حسابی تمیز میکنه

ببین مایع نرم کننده باعث میشه لوله ها لجن ببندن و بو بگیرن 

مامانم ک خالم لوله ی ماشین رو میشورن اما راستش نمیدونم چه جوری 

یه دریچه هم جلو ماشین داره .من گاهی باز میکنم آبی که توش مونده با بوی گند میاد بیرون زیرش باید سینی بذاری نریزه تو آشپزخونه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
تو ماشین لباسشویی منم این بو میومد یکبار این کارو کردم خوب خوب شد یه لیوان جوش شیرین تو جای مایعش ری ...

ببخشید عزیزم اینکارجرم ماشینم میبره

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....