2777
2789

دعا کنید ی اقایی هست خدا موانع زود برداره...بامادرم ازدواج کنن...تو این دنیا کنار سلامتی و طول عمرم

اینم سر گذشت من😔😔

👇👇

لطفا بخونید!

وقتی منو برادر خیلی کوچیک بودیم،پدرمون فوت شد...پدربزرگم بااینکه وضع مالی خوبی داشت ...بذون توجه ب وصیت پدرم تمام اموال ما رو ببرد....اصلا هم دیگ سر نزد....زنگ هم نزد....مادرم ب خاطر نگه داشتن ما حتی ازدواجم نکرد....

خلاصه بگم...

الان اموال میلیاردی ما رو ب فنا داده،با بقیه هم ی خونه دو طبقه خریده داده عموم میشنه....

والا شهریه منم کمیش مامان میده،کمی حقوف باباکمی هم دایی...

دیروز ب عمه ام پیام  دادم...من از بابات گذشتم اتفاقا دعا کردم با نورچشمی‌هاش خوش باشه...

ولی در قبال اشک های من مسئول ...

واقعا فک نکنم با ابن همه ناراحتی من پدرم تو قبر راحت باشه....

عمه احمقم برگشته بهم گفته پول پرستی...

چی از جون بابا من میخ.اید...

حرف دهنت بفهم اگر برادرم تو گور راحت نباس دلیلش این تو ناصالحی ....بعدم بلاک کرد

بچه ها دلم شکست...

فک میکردم عمه دارم....

توووووو رو خدااااا دعا کنید مادر منم زود ازدواج کنه...با اونی ک مدنظرمه...

خسته ام دلم فقط ی دست پدرانع میخواد...

ی اغوش ک توش گریه کنم...

مادر دوستم ازدواج کرده، شوهرش اینارو عین بچه هاش دوست داره

از کجا میدونی ک پدر خوبی میشه؟؟ 

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.