2777
2789

پسرم کلاس اوله و درسهای که تا الان خواندن رو تو خونه انجام میده بدونه هیچ مشکلی یا غلطی

ولی در مدرسه اینطوری نیست معلمش میگه هواس پرتی میکنه یا سرشو به یه چیزی گرم میکنه یا با دوستاش حرف میزنه هواسش به من نیست که درس میدم 

تو خونه ازش املا یا روزهایکه امتحان داره باهاش کار میکنم و خوب جواب میده ولی در مدرسه غلط مینویسه خیلی تعجب میکنم ونمیدونم چکار کنم که در مدرسه هم همینطوری باشه براشم سی دی آموزشیم گرفتم براش نصب کردم بخدا همشونو جواب میده حتی خارج از درسم جواب میده

ولی نمیدونم تو مدرسه چرا اینجوریه ممنون میشم راهنمایم کنید

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دقیقا مثل پسر شماست 

دقیقا معلمش همین حرفا رو بهم میزنه 

ولی به نظرم مهم یاد گرفتنشه .که مشکل نداره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شاید با معلم رابطه برقرار نکرده ؟ اعتماد بنفسش چطوره

خوبه

معلمش میگه تو کلاس هیچ سوالی ازم نمیپورسه 

تو خونه بهش میگم هر سوالی داشتی ازش بپرس هر چیزی از درس ندونستی بهش بگو راهنمایت کنه ولی نمیگه

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
پسر منم دقیقا مثل پسر شماست  دقیقا معلمش همین حرفا رو بهم میزنه  ولی به نظرم مهم یاد گرف ...

بخدا وقتی این حرفارو میزنه خیلی ناراحت میشم بهش میگم هر روز باهاش کار میکنم میگه باید زیاد تمرین کنید بخدا تلاش خودمو میکنم ولی نتیجه ای نمیگیرم دیگه نمیدونم چیکار کنم

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
شاید پیش فعال باشه چون معمولا بچه های پیش فعال روی درس تمرکز نمیکنن شاید چون تو کلاس دوستاش پیششن ب ...

بخدا یکی از دوستاش بیش فعاله معلم ناظم مدیر همه از دستش خسته شدن ولی درساش خوبه 

ولی به یه مشاور میبرمش ببینم چی میگه

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
بخدا وقتی این حرفارو میزنه خیلی ناراحت میشم بهش میگم هر روز باهاش کار میکنم میگه باید زیاد تمرین کنی ...

ببین عزیزم معلم جماعت همینه ...من اصلا نمیپرسم 

چون هر دفعه یه چی میگه 

خودم بهاش کار میکنم ..خیالم راحته که بلده ..زیاد سخت نگیر ..اگه اختلال بدی داره برو مشاور 

ولی مهم اینه که بلده و میفهمه 

پسرت کلا شیطونه یا نه؟؟؟

راستی دولتی میره یا خصوصی ؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پسر منم دقیقا مثل پسر شماست  دقیقا معلمش همین حرفا رو بهم میزنه  ولی به نظرم مهم یاد گرف ...

بله همه رو خوانی هارو میخونه بجای تکلیف ازش املا میگیرم همشو بدونه غلط مینویسه ریاضیش هم همینطور بهم میگن سخت نگیر یاد میگیره همه معلما همینطورین

خوب وقتی معلمشون اینطوری حرف میزنن انگار مشکل از ماس و خوب یاد نمیگیرن

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
ببین عزیزم معلم جماعت همینه ...من اصلا نمیپرسم  چون هر دفعه یه چی میگه   خودم بهاش ...

تو خونه اصلا شیطونی نمیکونه درساش که تموم میشه میره بازی میکنه خیلی ارومه

ولی نمیدونم چرا تو مدرسه میگن شلوغه هواسش نیست به درسهاش گوش نمیده 

خــُـ♥ـدا‌بامن‌است
بله همه رو خوانی هارو میخونه بجای تکلیف ازش املا میگیرم همشو بدونه غلط مینویسه ریاضیش هم همینطور بهم ...

ولش کن، اعصاب درست ندارن ...می خوان بچه اروم باشه  و پلکم هم  نزنه ..